DANISH Boksen

DANISH Boksen er det nye digitale ringbind til alle dokumenter vedrørende griseproduktionen. Det giver et godt overblik over, om du mangler nogle af de dokumenter, der skal kunne fremvises ved kontrolbesøg.

I DANISH Boksen uploader og arkiverer du nemlig alle dine vigtige dokumenter online. Du kan også kontrollere din dokumentation gennem specifikke og overskuelige tjeklister på CVR- og CHR-niveau.

Kontakt gerne griserådgiver Rikke Holm Espersen på telefon 6155 5649, hvis du ønsker at vide mere, eller du ønsker hjælp til opstarten.

DANISH Boksen giver dig dit digitale overblik i griseproduktionen

Alle griseproducenter har nu adgang til DANISH Boksen

Alle griseproducenter i Danmark har nu adgang til DANISH Boksen. Du kan logge ind via SEGES hjemmeside her.

DANISH Boksen skal gøre din hverdag lettere og gøre dig bedre forberedt til at blive DANISH-certificeret og tage imod kontrolbesøg fra myndighederne. Det holder styr på det administrative, så du kan fokusere på driften og på at forbedre resultaterne i din forretning.

Det får du med DANISH Boksen:

1. Bedre overblik og tryghed ved besøg fra DANISH eller myndighederne

Det er slut med uoverskuelige ringbind og forsvundne dokumenter. Det giver ro i maven ved kontrolbesøg. Det er dit digitale ringbind, hvor du har styr på din dokumentation. Dermed er det lettere for dig at leve op til kravene og blive DANISH-certificeret.

2. Mere tid i hverdagen

Når der er styr på det administrative, kan du fokusere på andre vigtige opgaver på din bedrift. Du bidrager dermed til at sikre høj kvalitet, fødevaresikkerhed og dyrevelfærd i dansk svineproduktion.

3. Sæt strøm til dine arbejdsgange og bliv klar til kontrol med overskuelige tjeklister

I DANISH Boksen samler du alle dokumenter online. Med få klik har du alle vigtige dokumenter ved hånden. Tjeklisten hjælper dig med at holde styr på det administrative og den fornødne dokumentation.

Du kan læse meget mere om DANISH Boksen hos Seges her.

Kontakt VKST for yderligere nformation

Nedenfor kan du læse, hvoran VKST kan hjælpe dig med opstart af DANISH Boksen. Har du brug for hjælp til opstart eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til griserådgiver Rikke Holm Espersen på telefon 6155 5649, hvis du har brug for hjælp.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

VKST kan hjælpe dig med DANISH Boksen

Få hjælp af VKST til opstart

Hos VKST står vores griserådgivere klar til at hjælpe dig i forbindelse med opstarten af DANISH Boksen. Vi kan tilbyde en rådgivningspakke, der indeholder:

Inden besøget:

  • Rådgivning til teknisk adgang/oprettelse til DANISH Boksen, Agro ID
  • Adgang til at vi kan se din DANISH Boks
  • Kontrol af at alle CHR nr. er tilknyttet CVR nummeret
  • Hjælp til at fremskaffe alle bilag, som skal ligge elektronisk på pc

Under besøget:

  • Gennemgang af programmet
  • Tjeklisten
  • Indlæsning af bilag
  • Synliggørelse af, hvor langt man er med dataindberetning på alle CHR nr.
  • Advarselslamper på dokumenter, der nærmer sig udløbsdatoen
DANISH Boksen er dit digitale overblik i griseproduktionen

Læs også om

Foderet er ikke bare afgørende for tilvækst og sundhed i din produktion. Der er også mange penge at spare ved at kigge foderforbrug og -sammensætning efter i sømmene. Med den rigtige foderstrategi sikrer du de mest optimale betingelser inden for foder, der vil gavne besætningen og være et skridt på vejen mod bedre produktionsresultater.

Rikke Holm Espersen

Keld Sommer