skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Advokat til landbrug

Advokat til juridisk rådgivning i landrug

Vores advokater i Plexus Advokater bistår dig i alt inden for juridisk rådgivning. Har du brug for en advokat til at hjælpe dig med miljø-lovgivning, eller skal du bortforpagte jord eller landbrugsbygninger? Eller har du behov for hjælp til en fremtidsfuldmagt, kontrakt, retssag eller andet, der kræver juridisk bistand, står vi klar til at hjælpe dig.

Erfarent team af landbrugsadvokater

Landbruget er et af de erhverv med flere regler end noget andet erhverv, og der dukker konstant nye regler op. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt i det juridiske landskab, uden en dygtig advokat. Hos Plexus Advokater stiller vi med at af landets mest erfarne team af landbrugsadvokater, så du trygt kan blive hjulpet godt videre.

Kerneydelser inden for juridisk rådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for juridisk bistand og hvad vores advokat kan hjælpe dig med ved at klikke på på boksene:

Bliv ringet op af en advokat og hør mere om vores juridiske rådgivning til landbrug

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores advokater

 

Dit navn
Dit telefonnummer

Specialiseret advokathus

Vi er et specialiseret advokathus med stærkt fokus på juridisk rådgivning til landbrug. Som advokat lægger vi stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder.

Derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter – men altid med dig og din virksomhed  i fokus.

Derfor ved vi også, at det ofte er nemmere at tage snakken ved køkkenbordet hjemme hos dig, end på vores kontor. Så vi kommer naturligvis gerne forbi din bedrift.

Vi hjælper med advokat-bistand til landbrug
Advokat til hjælp i landbrug

Advokat med jordforbindelse

Den solide rådgivning og gode jordforbindelse er en del af vores advokat-DNA. Vi har nemlig alle trådt vores barnesko i den sjællandske muld, og har igennem vores mange år som advokat arbejdet med de særlige juridiske problemstillinger, de sjællandske landmænd oplever.

For os er tilgængelighed og høj service derfor også en selvfølge, ligesom vi lægger høj vægt på, at forholdet mellem os og og dig som klient bygger på gensidig fortrolighed og integritet. Du kan læse meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med her på hjemmesiden, ligesom du kan læse mere om os på vores hjemmeside Plexus Advokater her.

Advokaterne fra Plexus
Find Din Advokat Her

Find din Advokat her

Se listen over medarbejdere i Plexus Advokater, og find din advokat ved at klikke her.

Kontakt VKST

Kontakt VKST

Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV