skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Advokat til landbrug

Juridisk rådgivning til landbrug

Søger du efter en jurist med speciale i landbrug, bistår vores juridiske medarbejdere dig i alt inden for juridisk rådgivning. Har du brug for hjælp med miljø-lovgivning, eller skal du bortforpagte jord eller landbrugsbygninger? Eller har du behov for hjælp til en fremtidsfuldmagt, kontrakt eller andet, der kræver juridisk bistand, står vi klar til at hjælpe dig.

Erfarent team af landbrugsjurister

Landbruget er et af de erhverv med flere regler end noget andet erhverv, og der dukker konstant nye regler op. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt i det juridiske landskab, uden en jurist ved sin side. Hos VKST stiller vi med at af landets mest erfarne team af landbrugsjurister, så du trygt kan blive hjulpet godt videre.

Kerneydelser inden for juridisk rådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for juridisk bistand og hvad vi kan hjælpe dig med ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores juridiske rådgivning til landbrug

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores juridiske medarbejdere:

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  Specialiseret juridisk arbejde

  Vi er et specialiseret hus med stærkt fokus på juridisk rådgivning til landbrug. Vi lægger stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder.

  Derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter – men altid med dig og din virksomhed  i fokus.

  Derfor ved vi også, at det ofte er nemmere at tage snakken ved køkkenbordet hjemme hos dig, end på vores kontor. Så vi kommer naturligvis gerne forbi din bedrift.

  Vi hjælper med advokat-bistand til landbrug
  Advokat til hjælp i landbrug

  Jurister med jordforbindelse

  Den solide rådgivning og gode jordforbindelse er en del af vores DNA. Vi har nemlig alle trådt vores barnesko i den sjællandske muld, og har igennem vores mange år i branchen arbejdet med de særlige juridiske problemstillinger, de sjællandske landmænd oplever.

  For os er tilgængelighed og høj service derfor også en selvfølge, ligesom vi lægger høj vægt på, at forholdet mellem os og og dig som klient bygger på gensidig fortrolighed og integritet. Du kan læse meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en jurist og god rådgivning.

  Brug For En Jurist? Find Din Landbrugsjurist Her

  Brug for en jurist? Find din landbrugsjurist her

  Se listen over medarbejdere i VKST Jura, hvis du søger en jurist og kontakt os her.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV