Jura og rådgivning

Jura

Juridisk rådgivning til landbrug

Søger du efter en jurist med speciale i landbrug, bistår vores juridiske medarbejdere dig i alt inden for juridisk rådgivning. Har du brug for hjælp med miljø-lovgivning, eller skal du bortforpagte jord eller landbrugsbygninger? Eller har du behov for hjælp til en fremtidsfuldmagt, kontrakt eller andet, der kræver juridisk bistand, står vi klar til at hjælpe dig.

Landbruget er et af de erhverv med flere regler end noget andet erhverv, og der dukker konstant nye regler op. Det kan derfor være en jungle at navigere rundt i det juridiske landskab, uden en jurist ved sin side. Hos VKST stiller vi med at af landets mest erfarne team af landbrugsjurister, så du trygt kan blive hjulpet godt videre.

Kerneydelser inden for juridisk rådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for juridisk bistand ved at klikke på boksene:

Få hjælp til jura her

Herunder finder du dem, der kan hjælpe inden for jurdisk rådgivning:

Specialiseret juridisk arbejde

Vi er et specialiseret hus med stærkt fokus på juridisk rådgivning til landbrug. Vi lægger stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder.

Derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter – men altid med dig og din virksomhed i fokus.

Derfor ved vi også, at det ofte er nemmere at tage snakken ved køkkenbordet hjemme hos dig, end på vores kontor. Så vi kommer naturligvis gerne forbi din bedrift.

Ny ægtefællelov fra 2018
Få juridisk rådgivning til landbruget med en dvokat med jordforbindelse

Jurister med jordforbindelse

Den solide rådgivning og gode jordforbindelse er en del af vores DNA. Vi har nemlig alle trådt vores barnesko i den sjællandske muld, og har igennem vores mange år i branchen arbejdet med de særlige juridiske problemstillinger, de sjællandske landmænd oplever.

For os er tilgængelighed og høj service derfor også en selvfølge, ligesom vi lægger høj vægt på, at forholdet mellem os og og dig som klient bygger på gensidig fortrolighed og integritet. Du kan læse meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med her på hjemmesiden, ligesom du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en jurist og god rådgivning.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder om økonomi og jura

Jura

2. juni 2023

Ny ejendomsvurdering: nu kommer afgørelserne – det skal du overveje

Jura

2. maj 2023

Q & A: Spørgsmål og svar om de skattemæssige konsekvenser af den nye ejendomsvurdering

Jura

17. april 2023

Q & A: De mest stillede spørgsmål og svar om den nye ejendomsvurdering

Jura

4. april 2023

Nye ejendomskategorier: Tjek din e-Boks – kan koste flere tusind kroner

Jura

12. oktober 2018

Vælg det rigtige særeje, når du skal sikre familien og ejendommen

Jura

9. maj 2018

Kend dit retsstilling og de nye vilkår i Ægtefælleloven

Bliv ringet op og hør mere om vores juridiske rådgivning til landbrug

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores juridiske medarbejdere: