skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Kontrakt

Som landmand og virksomhedsejer bliver du ofte mødt af forskellige kontrakter, du skal tage stilling til. Alt fra forpagtningskontrakter og lejeaftaler til korn- og købskontrakter danner fundament for en god, bunden aftale. Men det er vigtigt, at kontrakterne er gennemlæst og sikrer begge parter i sagen.

Vores juridiske afdeling har stor erfaring med kontrakter i landbruget, og vores medarbejdere kan hjælpe dig med både gennemlæsning og udarbejdelse af en kontrakt.

Vi udarbejder og kvalitetssikrer følgende type kontrakter:

  • Køb af maskiner og andre handelskontrakter i landbruget
  • Kornkontrakter
  • Øvrige juridiske kontrakter

Få det juridiske på plads – det betaler sig

En god kontrakt er præcis og tager højde for de forskellige situationer, som kan opstå mellem parterne.

Uanset om du køber eller sælger, lejer eller udlejer, skal kontrakten sikre dine rettigheder, give dig ordentlige vilkår og minimere risikoen for uenighed senere.

Det er i begge parters interesse, at der laves en præcis kontrakt.

Der er mange overvejelser, der skal gøres i forbindelse med en kontrakt, og en mangelfuld eller forkert kontrakt kan få uoverskuelige konsekvenser for både leje og udlejer, køber og sælger. I en lejekontrakt er der eksempelvis mange paragraffer, du skal forholde dig til, og med den nye lejelov fra 2022 er der også nye regler på spil.

Få hjælp til gennemlæsning eller udarbejdelse af kontrakt

Hos VKST har vi fuldstændig styr på loven, og vi sætter en ære i at hjælpe dig med at udforme kontrakten, så den tager højde for de aktuelle forhold, og så du står med en gennemskuelig kontrakt.

Vi bistår også med en gennemlæsning, forhandling eller en ophævelse af en kontrakt, og hjælper dig med at forstå rettighederne og forpligtelserne, og sørger for, at du forstår konsekvenserne af din underskrift.

Kontakt gerne en af vores jurister via kontaktformularen her på siden, hvis du har brug for hjælp, eller ring til VKST på telefon 7027 9000.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV