Rekruttering

Vores erfarne ledelseskonsulenter hjælper landbruget med ansættelseskontrakt og rekruttering af medarbejdere til virksomhederne.

Vi kan blandt andet hjælpe med rekruttering, stillingsannoncer, ansættelse i landbrug, ansættelseskontrakt til landbrug, ansættelsessamtaler, udvælgelse af kandidater m.m.

Kontakt vores konsulenter Jette Sandager eller Tove Goldbeck, hvis du har brug for hjælp med rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere i landbruget.

Få hjælp til ansættelse og rekruttering af nye medarbejdere i landbruget

Få et skæddersyet rekrutteringsforløb

Hos VKST kan du får hele pakken i forhold til rekruttering i lanbdruget. Vi skræddersyr rekrutteringsforløbet efter dit behov, og hjælper dig fx med at:

  • Lave en job- og personprofil
  • Lave stillingsannoncer
  • Udvælge relevante kandidater
  • Onboarding-program
  • Indhente referencer på de udvalgte ansøgere
  • Lave en ansættelseskontrakt
  • Erfarne HR-rådgivere fra VKST kan deltage i ansættelsessamtalerne

Mangel på arbejdskraft i landbruget kan have alvorlige konsekvenser for produktionen

Det danske landbrug er under forandring. Bedrifterne bliver større, antallet af medarbejdere på hver bedrift stiger, og kompleksiteten øges. Og det giver udfordringer på bedrifter landet over, når der skal rekrutteres.

Den store udfordring er nemlig ikke bare manglen på arbejdskraft, men manglen på god og kompetent arbejdskraft. Det er svært at finde egnede kandidater, og der er rift om de dygtige – og det gælder alle typer stillinger i landbruget.

Derfor tilbyder VKST at hjælpe med ansættelse af medarbejdere, så du kan sikre at få gode og kompetente kandidater til din ledige stilling. Vi hjælper dig i din rekrutteringsproces, så du også kan styrke din evne til at rekruttere de rette medarbejdere fremover i et marked, hvor kvalificeret arbejdskraft kan være en mangelvare.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Få hjælp til rekruttering i landbruget via kandidatbank

Rekruttering og ansæt-telse via kandidatbank

I VKST har vi vores egen jobbank til ansættelse i landbruget, hvor ledige stillinger kan blive slået op, så kandidater kan søge direkte via hjemmesiden. Se joblisten her. Derudover har vi også en kandidatbank, hvor ledige medarbejdere kan skrive sig op. Det betyder, at vi har et stort kartotek af medarbejdere i branchen, der står klar til nye udfordringer – måske din kommende medarbejder er en del af vores kandidatbank?

Kontakt vores rekrutteringskonsulenter og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere i landbruget.

Det er vigtigt at fokusere på rekruttering

Der er generelt alt for få hænder til at tage fat i landbruget, og i sidste ende begynder problemet at være en begrænsning for produktionen. Er der ikke nok hænder, kan det i værste tilfælde sende  ordrer og arbejdspladser til udlandet.

Vi ser også ofte, hvordan den arbejdskraft, landbruget har brug for, finder stillinger i andre erhverv på grund af eksempelvis løn, arbejdstider og landbrugets omdømme. Og netop derfor, er det endnu vigtigere at markere sig og gøre sig attraktiv som arbejdsplads i eksempelvis en stillingsannonce. Det kan VKST hjælpe dig med.

Det er heller ingen hemmelighed, at dygtige medarbejdere skaber de rigtige økonomiske resultater. Det er også derfor, at det er så vigtigt, at man rekrutterer de rigtige medarbejdere – uanset om der er tale om dansk eller udenlandsk arbejdskraft.

Det er vigtigt at fokussere på rekruttering i landbruget

Læs også om

Få hjælp til at udfolde det fulde potentiale hos dine medarbejdere. Vi hjælper med at identificere virksomhedens udviklingsområder og sørger for, at I kommer i mål. Med ledelsesrådgivning kan vi hjælpe dig med at sætte fokus på personalets trivsel og udvikling, så I har en arbejdsplads, hvor medarbejderne er glade for at gå på arbejde, og hvor effektiviteten er høj.

Jette Sandager

Tove Goldbeck Jensen