Skøde

Hos VKST kan vi hjælpe dig med oprettelse og tinglysning af et skøde. Har du ikke erfaring med at gøre det selv, er det en god idé at få professionel hjælp af en af vores ejendomseksperter, der har mange års erfaring i at arbejde med skøder.

Vi lægger stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder. Derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter – men altid med dig og din virksomhed i fokus.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning eller hjælp til udarbejdelse eller tinglysning af skøde. Kontakt gerne chefjurist Hanna Lindhardt på telefon 5786 5304 for yderligere information.

Få hjælp til skøde ved ejendomshandel i landbruget

Når vi hjælper med skøde, sørger vi for, at:

  • Udarbejde skødet
  • Tinglyse det
  • Taler med banken
  • Forhandler købsaftaler
  • Rådgiver om servitutter, ejerskifteforsikring m.m.
  • Afslutter handlen

Tryg proces fra start til slut

Vi har stor erfaring i arbejdet med skøder i forbindelse med køb af ejendom i landbruget. Det er din garanti for en tryg og sikker bolighandel fra start til slut.

Vi sørger for, at alle aftalens bestemmelser, formuleringer og oplysninger er korrekte, og at der er taget højde for alle juridiske aspekter i den konkrete sag.

Få hjælp til udarbejdelse af skøde i landbruget

Læs også om

Et ejer- og generationsskifte er for resten af livet, og det er nogle vigtige beslutninger, der skal træffes, og dit liv bliver forandret. Det er en lang og svær forandringsproces, og derfor er det også vigtigt, at tankerne og processen begynder allerede mange år før selve overdragelsen.

Finn Hallberg

Henrik Ringo