Miljø- og husdyrgodkendelse

Hvis du ønsker at etablere, udvide eller ændre din husdyrproduktion, kan det være en jungle at finde rundt i love og reglerne herfor. Hos VKST tilbyder vi professionel hjælp til husdyrgodkendelse og miljøgodkendelse i landbruget, så du slipper for at møve dig igennem papirjunglen.

Som kunde i VKST er du hjulpet godt på vej af vores kompetente medarbjedere, der yder en helhedsorienteret rådgivning på tværs af alle afdelinger inden for miljø, husdyr og planteavl.

Derfor er du altid sikret en miljø- og husdyrgodkendelse der passer til lige præcis din bedrift og din husdyrproduktion.

Få en godkendelse med lavest mulig omkostning for din bedrift

Husdyrgodkendelse, der passer til lige præcis din bedrift

Vi spørger naturligvis ind til dine ønsker og behov og sørger for at komme hele vejen rundt om din bedrift.

Dermed sørger vi naturligvis også for, at du får en miljø- og husdyrgodkendelse med lavest mulige omkostninger i forhold til de vilkår, der stilles af myndighederne.

En miljø- og husdyrgodkendelse skal nemlig også fungere i den daglige drift og ikke pålægge dig ekstra omkostninger eller vilkår, der gør den daglige drift unødig besværlig.

Anmeld ændringer uden ny miljøgodkendelse

For at gøre godkendelsessystemet mere brugervenligt, er der indført mulighed for, at kunne foretage visse ændringer på eksisterende husdyrbrug, uden det kræver ny godkendelse.

Fælles for disse anmelderordninger er, at der er tilknyttet en række krav, som VKST’s erfarne miljørådgivere kan hjælpe dig med at klarlægge.

Lever du op til kravene, er det muligt eksempelvis at anmelde nye ensilage- og gødningsopbevaringsanlæg, skift i dyretyper m.v.

Vi hjælper dig fra start til slut

I vores mangeårige arbejde med miljø- og husdyrgodkendelser har vi oparbejdet et tæt samarbejde med de lokale myndigheder, og vi fører en løbende dialog for at sikre, at din godkendelse baseres på er fagligt velfunderet grundlag – og så du kan lægge godkendelsen trygt i vores hænder og koncentrere dig om det, du er bedst til.

Vi sørger også for, at du får en personlig miljømappe fra VKST, hvor både du, dine medarbejdere og dine rådgivere i VKST kan få et overblik over din godkendelse.

Priser og pakker på tilladelser og husdyrgodkendelser

Miljøtilladelse under 750 kg ammoniak:

Miljøtilladelse mellem 750 og 3.500 kg ammoniak:

Miljøtilladelse over 3.500 kg ammoniak:

Miljøgodkendelse til IE-brug med mere end 40.000 stipladser til fjerkræ, 750 til søer eller 2.000 til slagtesvin:

Læs også om

Med miljøledelse får du overblik og indblik: Overblik over miljøtiltag og indblik i, hvor og hvordan du skal sætte ind for at opfylde lovkravene til miljøledelse. Samtidig får du viden om, hvor du kan gøre en ekstra indsats, som både giver en miljøgevinst og som kan forbedre dine resultater.

Kirsten Vogt Kyndesen

Piil Krogsgaard