Hjælp til ansættelseskontrakt

Ansættelseskontrakt

Det er vigtigt at have styr på ansættelseskontrakterne, så både arbejdsgiver og -tager har de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Også lovgivningen foreskriver, at du som arbejdsgiver sørger for, at alle dine medarbejdere har en fyldestgørende ansættelseskontrakt.

Det betyder, at alle dine medarbejdere skal have udarbejdet en ansættelseskontrakt senest en måned efter, den ansatte er påbegyndt sin stilling hos dig.

Opfylder dine ansættelseskontrakter de formelle krav? Hos VKST kan vores rådgivere hjælpe dig! Ring gerne til Henrik Søndergaard på telefon 2921 9940.

Få styr på dine medarbejderes ansættelsesforhold med en ansættelseskontrakt

Vi kan hjælpe med alt i forbindelse med ansættelseskontrakter

Vores ledelseskonsulenter i VKST kan hjælpe dig med at udfærdige ansættelseskontrakt til landbruget og andre erhverv, så de overholder både de formelle krav, og så de er udfærdiget specifikt til din virksomhed.

På den måde er både du og din medarbejder sikret de bedste forudsætninger.

Vi udarbejder både ansættelseskontrakter på dansk og engelsk, og kontrakter til både timelønnede, fuldtidsansatte, funktionærer og andre typer ansættelsesforhold.

Har du udenlandsk arbejdskraft?

Vi sørger for, at alt stemmer overens i forhold til gældende lovgivning, og at intet bliver glemt i kontrakten.

Er der eksempelvis tjenesteboliger eller nogle skattemæssige forhold, der skal tages højde for? Eller aftale om afvikling af overarbejde og overholdelses af arbejdstidsregler?

Er der tale om udenlandsk arbejdskraft, er der også flere lovgivningsmæssige krav, som skal opfyldes over for det offentlige.

Kontakt gerne Olga Otenko på telefon 2465 5988, hvis du har brug for hjælp til udarbejdelse af en ansættelseskontrakt.

Skal du rekruttere?

Læs også om

Skal du rekruttere? Vores erfarne ledelseskonsulenter hjælper landbruget med rekruttering af medarbejdere til virksomhederne. Vi kan blandt andet hjælpe med stillingsannoncer, ansættelse i landbrug, ansættelsessamtaler, udvælgelse af kandidater m.m.

Henrik Søndergaard

Olga Otenko