Økologiske regler og tilskud

Alle økologer kontrolleres én gang om året af Landbrugsstyrelsen.

I Økologisk VKST får du hjælp til forberedelse og planlægning af din årlige økologikontrol. Vi tilbyder også at gennemgå dine bilag før kontrollen og kan også være til stede ved selve kontrollen.

Vi ved, hvilke krav der er til dokumentation, registrering og de fysiske forhold og hjælper dig trygt igennem økokontrollen.

Få en fejlfri økokontrol med professionel rådgivning

Stor ekspertise inden for økologireglerne

Økologireglerne er komplekse, og det kan være svært at huske de relevante regler i den daglige drift.

Din økologikonsulent ved, hvilke regler der er relevante for dig og står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der dukker op.

I Økologisk VKST har vi stor ekspertise i at formidle de komplekse regler til praksisnær rådgivning.

Økologimappen ruster dig til en fejlfri økokontrol

Økologimappen hjælper dig med at have overblikket over de dokumenter og registreringer, som økologikontrolløren skal se. Vi ved, at den årlige økologikontrol forløber meget nemmere og med færre fejl, når al dokumentation er samlet ét sted.

Hos Økologisk VKST tilbyder vi dig en årlig personlig Økologimappe, som er forudfyldt med bl.a. din mark- og gødningsplan, markkort, Fællesskema og gødningskvoteberegning. I indeksoversigten kan du se, hvilke bilag du skal have klar til økologikontrollen.

Ved økokontrollen kan kontrolløren nemt slå op i økologimappen og finde de dokumenter og registreringer han skal tjekke.

Kontakt os i dag og hjælp

Du er velkommen til at kontakte Økologisk VKST, hvis du ønsker hjælp til økologiske regler og tilskudsordninger. Ring til Carsten Hvelplund Jensen eller Per Jensen fra vores økologiske afdeling.

Læs også om

Med naturpleje og naturmappen samler vi alle dine aftaler, ansøgninger og tilsagn i én mappe. Samtidig lægger vi krav til og datoer for opfyldelse af betingelserne ind i et skema, så du har det fulde overblik over dine naturarealer.

Carsten Hvelplund Jensen

Per Jensen