Maskinstrategi

Maskinstrategi

Skal du investere i en ny maskine nu? Er tidspunktet mon rigtigt? Har du fået en pris på en maskine, men er i tvivl om det mon er den rigtige pris at købe for nu?

Investering i nye maskiner kræver en god maskinstrategi og et overblik over omkostningsniveauet – og så kræver det en indsigt i markedet.

Hos VKST har vi rigtige maskinkonsulenter ansat, der brænder for maskiner, og som kun arbejder med maskiner, maskinstrategi og maskinivesteringer. Vi er din sparringspartner til fremtidigt indkøb af maskiner, og vi er altid klar til et tage en god snak om din strategi eller kommende investering.

Få professionel sparring om dine maskiner og strategi

En investering kræver forarbejde

En investering i en maskine er omsonst og kræver sit forarbejde. Der skal være et stort kendskab til omkostningsniveauet for maskinerne i resten af maskinparken og en eventuel analyse heraf.

Og så skal der opstilles investeringskalkuler på maskinerne for at se, om investeringen stemmer overens med den maskinstrategi, der er lagt.

Kapacitet og værditab er ofte de parametre, der fejlvurderes. En maskinanalyse af maskinparken er måske nødvendigt.

Få en uforpligtende snak om din maskinstrategi

Du er velkommen til at kontakte vores maskinkonsulenter til en snak om din maskinstrategi eller dine kommende investeringer. Så er du sikker på at træffe de vigtige beslutninger på et oplyst grundlag.

Ring til Christian Rabølle på telefon 5148 9084 eller Søren Geert-Jørgensen på telefon 2492 3332.

Læs også om

Hvad tjener du på din planteavl? Med et DBII Tjek Mark kan du sammenligne din bundlinje med tilsvarende virksomheders og optimere med det samme. Du får konkrete forslag til optimeringsmuligheder på netop din bedrift – til gavn for din samlede økonomi.

Christian Rabølle

Søren Geert-Jørgensen