Planteavlsnyt

Planteavlsnyt er et digitalt nyhedsbrev til dig, der vil være opdateret om det nyeste i marken.

Med abonnementet får du ugentlig rådgivning fra marken og bliver opdateret på aktuelt nyt, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen.

Vi kombinerer vores faglige viden fra mere end 40 planteavlskonsulenter med indberetninger fra hele Sjælland, Lolland, Møn og Falster, og det giver dig et solidt grundlag for markdriften.

Læs mere og tilmeld dig Planteavlsnyt her på siden eller kontakt sekretær i planteavl Anne Krølle Jensen, hvis du ønsker at vide mere.

Få aktuel rådgivning direkte i din indbakke med Planteavlsnyt

Dét får du med Planteavlsnyt:

  • Uvildig rådgivning om aktuelt nyt i marken
  • Bred faglighed fra mere end 40 planteavlskonsulenter
  • Ugentligt “hvad skal du være opmærksom på i marken” gennem hele vækstsæsonen
  • Dybdegående faglige strategier
  • Opdateringer, så du kan handle i rette tid
  • Afgrødekalkuler med de bedste bud på økonomien i de enkelte afgrøder
  • Eksklusiv adgang til VKST PlanteTV – Ugentlige udsendelser med aktuelle emner på mellem 15-20 min.
  • Nyhedsbreve fra vores maskinkonsulenter

Sammensæt selv dit nyhedsbrev

Med Planteavlsnyt vælger du selv, hvilke områder i planteavlen du gerne vil modtage nyheder inden for.

Vælg fx mellem de specifikke afgrøder, og supplér med nyheder om tilskudsordninger, maskinteknik eller andre nyheder, der er vigtige at have kendskab til som planteavler.

På den måde er du også sikker på, at du hele tiden bliver opdateret gennem hele vækstsæsonen og kan handle i rette tid, hvis der sker ændringer.

Nyhedsbrevet er elektronisk, og du får en direkte mail, når der er nyt inden for det specifikke område, du er tilmeldt. Nyhederne findes alle samlet her: planteavlsnyt.dk. Her får du et overskueligt og hurtigt overblik over de forskellige afgrøder, og alle artiklerne er samlet ét sted.

På den måde går du ikke glip af noget, hvis der er nogle nyheder (afgrøder), du har meldt fra til din indbakke.

Prøv PlanteavlsNyt gratis i 14 dage

Nye kunder/abonnenter har mulighed for at få et prøveabonnement på 14 dage – kvit og frit. På den måde kan du se, om det er noget, du kunne tænke dig at abonnere på fremadrettet.

Udfyld blot formularen herunder, så sørger vi for, at de første 14 dage er gratis for dig.

Vil du vide mere om fordelene ved et abonnement på PlanteavlsNyt, er du mere end velkommen til at kontakte planteavlssekretær Anne Krølle Briks Jensen på telefon 5786 5027, eller tilmelde dig direkte via formularen herunder.

Tilmeld dig Planteavlsnyt ved at udfylde formularen herunder:

Vælg fagområder

Vælg en eller flere fagområder her. Ved 5 eller flere, vil du automatisk få adgang til alle fagområder. (Hvis du bare ønsker adgang til PlanteTV, så vælg “Basis”)

Fagområder(Påkrævet)

Når du har udfyldt formularen, sender Anne Krølle Jensen dig en mail med login og password – vær opmærksom på, at det administreres manuelt og ikke automatisk, så der skal tages forbehold for åbningstider, weekender og helligdage – men vi sender en mail med dine login-oplysninger hurtigst muligt.

Pris for et abonnement

Basisabonnementet koster 2.500 kr. De afgrødespecifikke informationer koster 400 kr. pr. fagområde. Priserne er excl. moms og gælder for en sæson (1. oktober-30.september). Du skal have basisabonnementet for at kunne abonnere på de enkelte fagområder. Abonnerer du på mere end fem fagområder, får du gratis adgang til alle fagområder.

Eksempel: Basisabonnement + 4 fagområder (eks. vinterhvede, vårbyg, sukkerroer og frøavl):

2.500 kr. +  (4 x 400 kr.) = 4.100 kr.

Tilføjer du et fagområde mere, får du dog adgang til alle fagområder = 4.500 kr. (svarer til prisen for basisabonnement og 5 fagområder).

Betalingsterminer:
Tilmelder du dig i løbet af en abonnementperiode (1/10-30/9), får du naturligvis en tilsvarende rabat på et årsabonnement.

Med Planteavlsnyt er jeg konstant opdateret på det vigtigste i marken, og det sparrer mig ofte for et opkald til min konsulent, fordi jeg selv hurtigt kan finde svaret i nyhedsbrevet. Det gør det hele meget nemmere.

Planteavlsnyt / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Det er en super god formidling af alt det vigtigste i marken, og fordi det er landsdækkende, så er der altid noget, der passer til min ejendom og mine afgrøder.

Planteavlsnyt / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Prøv Planteavlsnyt gratis i 14 dage og få aktuel rådgivning direkte i din indbakke

Læs også om

Bøvler du med at få planteværn til de rigtige priser? Eller har du dårlig samvittighed over ikke at bruge nok tid på din planteværnshandel? Bliv medlem af indkøbsklubben og få en god pris på planteværn.

Anne (Krølle) Briks Jensen

Lars Skovgaard Larsen