Ledelse & HR

Sæt fokus på personalets trivsel og motivation

Uanset om du er leder for mange eller få ansatte, er god ledelse helt centralt for, at I kan skabe resultater i virksomheden. Med ledelsesrådgivning hjælper vi dig med at sætte fokus på personalets trivsel og udvikling, så I har en arbejdsplads, hvor medarbejderne er glade for at gå på arbejde, og hvor effektiviteten er høj.

Når du bruger ledelsesrådgivning fra VKST, får du hjælp til at udfolde det fulde potentiale hos dine medarbejdere. Vi hjælper med at identificere virksomhedens udviklingsområder og sørger for, at I kommer i mål. Sammen vælger vi de tiltag og værktøjer, som kan hjælpe jer videre.

Find din ledelsesrådgiver her

Herunder finder du dem, der kan hjælpe dig inden for ledelse og HR

Der er behov for ledelsesrådgivning i landbruget nu

Der er behov for ledelsesrådgivning nu

Med et dansk landbrug, hvor landmændene bliver færre og færre, men bedrifterne bliver større og større, er der mere end nogensinde før nu behov for rådgivning i ledelse. Med den stigende medarbejderstab i de enkelte bedrifter, er det ikke længere nok, “blot” at være en dygtig landmand. Du skal også være en god leder. Målet er at styrke din rolle som leder, så du sikrer engagement, motivation og fokus på de fælles mål i virksomheden.

På den måde kan du opnå at blive en dygtig leder, som skaber gode resultater i landbruget sammen med engagerede og motiverede medarbejdere.

Med ledelsesrådgivning fra VKST sørger vi for, at du får et skræddersyet forløb. Vi lægger stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder. Og derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og ledelsesmæssige aspekter – men altid med dig, dine medarbejdere og din virksomhed  i fokus.

Værktøjer til ledelse

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores ledelsesrådgivere til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle dine egne ledelseskompetencer. Vi er et specialiseret hus med stærkt fokus på ledelsesrådgivning til landbrug. Vi arbejder eksempelvis med:

  • Motivation
  • Trivselsundersøgelse
  • MUS (MedarbejderUdviklingsSamtaler)
  • Lederudvikling og personligt lederskab
  • DiSC-profiler
  • Konflikthåndtering
  • Samarbejde i teamet
  • Personlig coaching
  • Arbejdsplaner og ansvarsfordeling

Vi udbyder løbende lederkurser i samarbejde med erfarne undervisere. Du kan se vores forskellige kurser og arrangementer her.

Værktøjer til ledelsesrådgivning

God ledelse handler også om planlægning, så mine folk ved, hvad de skal lave i den kommende uge, og rammerne er rolige og trygge.

Ledelsesrådgivning / Ulrik Kjærsgaard Olsen / Lykkensgaard Avlscenter, Kalundborg

Jeg bruger rådgivningen til, at jeg bedre kan lede medarbejderne og bedre kan guide dem og forstå deres reaktioner, og få et bedre samarbejde og optimere produktionen.

Ledelsesrådgivning / Tina Lyngbæk / Driftsleder / Skovdal

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder om strategi og ledelse her:

Økonomi

4. juni 2024

Ny, gratis app til tidsregistrering

Strategi & Ledelse

17. maj 2024

Ny lov om tidsregistrering: Er du klar?

Natur og miljø

28. februar 2024

Vil du kende dit CO2-aftryk? Kom i gang i dag!

Strategi & Ledelse

28. februar 2024

Skab værdi: Sæt ugen i system med lean-tavler

Strategi & Ledelse

28. februar 2024

Vil du sikre effektive og motiverede medarbejdere? Her er ledelseskonsulentens bedste råd

Strategi & Ledelse

28. februar 2024

Få tid i hverdagen til det, der betyder noget for dig

Bliv ringet op og hør mere om vores ledelsesrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores rådgivere: