Maskinanalyse under 125 ha

Maskinanalyse under 125 ha

Med et begrænset areal er det altid vigtigt at kende omkostningsniveauet og vide, hvilke opgaver der er rentable, og hvilke opgaver der evt. kan udliciteres. Kan det bedst betale sig at købe nyt, bruge maskinstation eller måske noget helt tredje?

Med en maskinanalyse fra VKST får du en hurtig gennemgang af hele din maskinparks værdi og omkostninger, samt et forslag til fremtidig maskinstrategi og 5 års investeringsplan. Analysen starter ofte med et besøg på bedriften, og altid i dialog med dig om dine ønsker til fremtidig strategi.

Få et solidt beslutningsgrundlag med en maskinanalyse

Fokus på maskinparken

Selvom du har et begrænset areal, er det stadig vigtigt at have fokus på maskinparken. En maskinanalyse giver dig et solidt beslutningsgrundlag i forhold til investeringer i din maskinpark.

Du får:

  • En overordnet gennemgang af din maskinpark, dens værdi og omkostninger
  • Overblik over, hvad dine arbejdsopgaver i marken koster
  • Forslag til fremtidig maskinstrategi og 5 års investeringsplan

Med maskinanalysen får du en pris på alle dine arbejdsopgaver i marken.

Derudover er det nemt og hurtigt at udarbejde alternativer til den nuværende drift. Hvordan påvirker et ændret sædskifte din arbejdstid, omkostninger, kapacitet mv.? Har du kapacitet nok på sprøjten, når opgaven skal udføres efter arbejde, eller skal du have en ny? Hvornår er det tid at skifte den gamle mejetærsker, og hvor meget må den nye koste?

De svar kan du få hos vores maskinkonsulenter.

Vi fik en maskinanalyse bl.a. for at se, om det kan svare sig at køre med en ældre roeoptager. Heldigvis viste en maskinanalyse, at vores ældre roeoptager kan tage roer op til samme pris som andre.

Maskinanalyse / Carsten Brædder / Nysted

Jeg foretager ingen investeringer i maskiner uden at have en maskinkonsulent fra VKST med ind over, en maskinkonsulent er guld værd.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Maskinkonsulenterne fra VKST er gode til lige at se, om der er fornuft i det, og hvordan regnestykket kommer til at se ud, og om det er en opgave, vi kan tjene penge på at løse selv i stedet for at leje det ind.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Få et unikt sammenligningsgrundlag

Få et unikt sammen-ligningsgrundlag

Vores maskinkonsulenter er rigtige maskinkonsulenter. De arbejder udelukkende med maskinrådgivning hver eneste dag, og deres kendskab og erfaring til maskinomkostninger, analyser, benchmarking og indsigt i prisudviklingen på markedet bunder i mere end 350 maskinanalyser.

Du er derfor sikret en professionel, kompetent og uvildig analyse af din maskinpark og dine maskinomkostninger

Rådgivningen giver dig en unik mulighed for at sammenligne din maskinøkonomi med andre lignende bedrifter. Derfor kan vi fx fortælle dig, hvad dine kolleger driver 1 ha vinterhvede til, og om du kan matche deres omkostningsniveau.

Bliv ringet op af en maskinkonsulent

Maskinanalysen koster 6.000 kr. ex moms og kørsel. Der er inkluderet 1 besøg på ejendommen. Er du interesseret i at få udarbejdet en maskinanalyse, kan du udfylde denne formular, så kontakter en af vores maskinkonsulenter dig hurtigst muligt.

Christian Rabølle

Søren Geert-Jørgensen