skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Med et begrænset areal er det altid vigtigt at kende omkostningsniveauet og vide, hvilke opgaver der er rentable, og hvilke opgaver der evt. kan udliciteres. Kan det bedst betale sig at købe nyt, bruge maskinstation eller måske noget helt tredje?

Fokus på maskinparken

Selvom du har et begrænset areal, er det atadig vigtigt at have fokus på maskinparken. En maskinanalyse giver dig et solidt beslutningsgrundlag i forhold til investeringer i din maskinpark.

Du får:

  • En overordnet gennemgang af din maskinpark, dens værdi og omkostninger
  • Overblik over, hvad dine arbejdsopgaver i marken koster
  • Forslag til fremtidig maskinstrategi og 5 års investeringsplan

Med en maskinanalyse får du en hurtig gennemgang af hele din maskinparks værdi og omkostninger, samt et forslag til fremtidig maskinstrategi og 5 års investeringsplan. Analysen starter ofte med et besøg på bedriften, og altid i dialog med dine ønsker til fremtidig strategi.

Med maskinanalysen får du en pris på alle dine arbejdsopgaver i marken. Derudover er det nemt og hurtigt at udarbejde alternativer til den nuværende drift. Hvordan påvirker et ændret sædskifte din arbejdstid, omkostninger, kapacitet mv.?Har du kapacitet nok på sprøjten, når opgaven skal udføres efter arbejde, eller skal du have en ny? Hvornår er det tid at skifte den gamle mejetærsker, og hvor meget må den nye koste? De svar kan du få hos vores maskinkonsulenter.

Få et unikt sammenligningsgrundlag

Vores maskinkonsulenter er rigtige maskinkonsulenter. De arbejder udelukkende med maskinrådgivning hver eneste dag, og deres kendskab og erfaring til maskinomkostninger, analyser, benchmarking og indsigt i prisudviklingen på markedet bunder i mere end 350 maskinanalyser.

Du er derfor sikret en professionel, kompetent og uvildig analyse af din maskinpark og dine maskinomkostninger

Rådgivningen giver dig en unik mulighed for at sammenligne din maskinøkonomi med andre lignende bedrifter. Derfor kan vi fx fortælle dig, hvad dine kolleger driver 1 ha vinterhvede til, og om du kan matche deres omkostningsniveau.

Pris på maskinanalyse

Maskinanalysen koster 6.000 kr. ekskl. moms og kørsel og inkluderer 1 besøg på ejendommen. Sammen med maskinanalysen får du gratis et års abonnement på MaskinBasen.dk. Supplerende møder mv. faktureres til normal timeløn.

Er du interesseret i at få udarbejde en maskinanalyse, så kontakt vores maskinkonsulent Søren Geert Jørgensen på telefon 2492 3332 eller sgj@vkst.dk.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV