Erfa-grupper til økologi

Hos VKST har vi stor succes med at udbyde erfa-grupper inden for alle aspekter af den økologiske dyrkning.

I en erfa-gruppe får du mulighed for at sparre med kolleger fra branchen, samtidig med du får en rådgivers professionelle indspark til det faglige område.

Nedenfor kan du se, hvilke erfa-grupper vi udbyder i øjeblikket, og mangler du en bestemt type gruppe, der mather dine ønsker og behov for kompetenceudvikling, så hjæper vi gerne med at oprette en erfa-gruppe. Tag fat i din økologikonsulent for at høre mere om vores erfa-grupper.

 Få faglig sparring og inspiration med en erfa-gruppe

Udbudte erfa-grupper til økologi

Vi har i øjeblikket følgende erfa-grupper til vores økologiske landmænd:

Klik på ovenstående erfa-gruppe for at få mere information om selve gruppen, eller kontakt din økologikonsulent for yderligere info og tilmelding.

Fordele ved økologiske erfa-grupper

I en erfa-gruppe får du mulighed for at sparre med andre og få en rådgivers indspil i et forum, hvor I kender hinanden, og derfor er trygge ved at spørge eller kommentere ideer og forslag fra hinanden. Udover selve sparringen er udbyttet også stort:

  • Du får øget faglig inspiration og motivation
  • Du deltager i faglige diskussioner vedrørende eksempelvis dyrkningsproblemer, men også succeshistorier
  • Du bliver en del af faglig formidling af gode tips og idéer
  • Du får etableret et fagligt netværk

Kontakt Josefine Vinfeldt Adler eller Ninna Rieper Boesen, hvis du ønsker yderligere information om vores erfa-grupper, eller du ønsker at være en del af en økologisk erfa-gruppe.

VKST tilbyder erfa-gruppe Økologi

Læs også om

Hos VKST er vi specialiseret i klima og i fremtidens bæredygtige udvikling i det danske landbrug. Vi hjælper landmænd i at udvikle bæredygtigheden på bedriften og holde fokus på klimavenlige tiltag

Josefine Vinfeldt Adler

Ninna Rieper Boesen