skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Finansiering landbrug

Hos VKST tilbyder vores erfarne finansieringsteam højt specialiseret og professionel rådgivning inden for finansiering, investering og formueforhold til landbrug.

Vores finansieringsrådgivning er naturligvis altid uvildig og uafhængig, og vi rådgiver om finanser og formue til alle typer landbrug.

Vi tilbyder bl.a. finansieringsrådgivning om:

  • Optimeret gældspleje
  • Strategi for lån – rentestrategi
  • Fordele og ulemper ved din nuværende finansiering
  • Formuepleje
  • Vurdering af din formueplacering
  • Forhandling med pengeinstitutter og realkredit
  • Er dine lån sat rigtigt sammen?

Finansiering – din virksomhed som en helhed

Vores eksperter har mange års erfaring inden for finansiering i landbruget og er altid klar med en uvildig vurdering af din økonomiske situation og din virksomheds finansiering og investeringer. Vi ved, hvad der rører sig på finansmarkedet, og hvordan de økonomiske tendenser udvikler sig.

Vi ser på helheden, og sammen med din skatterådgiver afdækker vi de skattemæssige konsekvenser af dine lån og investeringer. Samtidig ser vi på din virksomhed som en helhed og kommer 360 grader rundt om din virksomhed og landbrug, så vi sikrer dig optimal finansiering og afdækning i årene, der kommer.

Du får derfor et godt overblik over de finansieringsmuligheder, som din aktuelle, økonomiske situation giver dig mulighed for her og nu og fremover, og sammen finder vi den helt rigtige løsning med den mest hensigtsmæssige belåning, der giver dig sikkerhed.

Investeringer i landbruget

Ønsker du at investere, kan det være et uoverskueligt at vurdere risikoen ved de forskellige investeringer. Lad derfor os hjælpe dig, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Vi kan hjælpe dig med at lave en uvildig risikovurdering af dine ønskede investeringer og finde ud af, hvordan de vil påvirke din virksomhed og økonomi fremadrettet.

Med analyse, overblik, konsekvensberegninger og risikofaktorer, er du dækket godt ind med vores investeringsrådgivning, inden du sætter dig for at investere til din virksomhed.

Vi har samarbejde med Agrocura på finansiering og formuepleje. Agrocura er godkendt af Finanstilsynet til at rådgive inden for det finansielle marked.

Ring til økonomikonsulent Jens Fog Larsen eller økonomirådgiver Poul Brandstrup fra VKST og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med finansiering, investering og formuepleje i landbruget.

Finansiering og rådgivning til landbrug
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV