Kend dit CO2-aftryk

Få lavet en CO2-beregning af klimaaftrykket på din bedrift. Med en beregning får du klar besked om, hvad dit CO2-aftryk er på lige præcis din bedrift, og du kan nemmere planlægge dine fremtidige valg af klimatiltag.

Flere banker er begyndt at efterspørge klima-aftryk for de enkelte bedrifter, og med vores CO2-beregning er du klar til snakken med banken.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en beregning af dit CO2-aftryk, så støv ikke med at tage fat i os. Vi kan hjælpe dig med at lave en CO2-beregning af din bedrift uanset, hvilke driftsgrene du har.

Kontakt Henrik Søndergaard fra VKST på tlf. 2921 9940, så sørger han for, at du kommer i gang med en beregning af dit CO2-aftryk.

Få klar besked om dit CO2-aftryk med en beregning fra VKST

Med vores beregning af CO2-aftryk får du:

  • Et overblik og status over den aktuelle klimabelastning på din bedrift
  • To konkrete tiltag til din bedrift, som du kan arbejde videre med for at reducere dit CO2-aftryk

Beregning per driftsgren:

  • Mælkeproduktion
  • Griseproduktion
  • Mark
  • Mark Økologi

Til beregningen bruger vi værktøjet ESGreen Tool, som er udviklet af SEGES.

Vi bruger ESGreen Tool til beregningen

En CO2-beregning fra VKST er til dig, der ikke selv har tid eller mulighed for at indtaste dine tal og lave beregninger med ESGreen Tool.

ESGreen Tool beregner den aktuelle klimabelastning på en landbrugsbedrift som antal CO2-ækvivalenter for hele bedriften, herunder også fordelt på metan, CO2 og lattergas.

Vi gennemgår din bedrift sammen med dig og sørger for at taste alle de rigtige ækvivalenter ind i beregneren. Herefter analyserer vi resultatet og giver dig de to bedste tiltag, der giver mest mening for dig her og nu at have fokus på i forhold til din bedrift og din aktuelle status.

Resultatet af vores arbejde kan du selv bruge til at optimere din bedrift, og du kan også bruge det over for kreditgiver til at give en status og synliggør dine indsatsområder i forhold til CO2-aftrykket.

Udfyld formularen herunder eller ring direkte til din klima-rådgiver inden for din specifikke produktionstype (se kontaktinformation på klima-radgiverne længere nede på siden), hvis du vil kende dit CO2-aftryk.

Fast pris på beregning af bedriftens CO2-aftryk

Læs også om

ESGreen Tool er et digitalt værktøj, som du kan bruge til at få foretaget en beregning af bedriftens klimabelastning og dermed få oplysninger om virksomhedens samlede udledning af CO2-ækvilanter.

Henrik Søndergaard

Martin Rath Olsen

Kathrine Gaarde Jakobsen

Rikke Holm Espersen