Minerallicitation

Minerallicitation

Vil du være sikret korrekt sammensat foder tilpasset din produktion til den bedste pris?

Så er minerallicitation den helt rigtig løsning.

Hos VKST Griserådgivning tilbyder vi minerallicitation, hvor du som griseproducent kan være sikker på, at du får den rigtige pris på dagen på det korrekte foder, der er tilpasset lige præcis din produktion.

Du kan læse mere om, hvordan vi hjælper med minerallicitation herunder, eller du kan kontakte griserådgiver Kim Kofoed, hvis du ønsker yderligere information om, hvordan det fungerer i praksis.

Få den bedste pris tilpasset din produktion med minerallicitation

Hvordan fungerer minerallicitation i praksis?

En minerallicitation er den eneste måde, man kan sammenligne priserne optimalt på med garanti for uvildige priser, og hvor du ikke føler, at man sammenligner pærer og bananer.

Hvis der skal foretages en minerallicitation, kræver det en kornanalyse først.

Vi hjælper med at lægge den rigtige analysestrategi, indkøbsstrategi og foderstrategi, der er tilpasset lige præcis din produktion og dine aktuelle råvarelagre.

Når det er sammensat, udlæser vi data på mineralerne og sætter det i udbud til firmaerne. De priser, der kommer retur, er dermed direkte sammenlignelige firmaerne imellem.

På den måde får vi altså priser på enslydende varer – og det kan betale sig. På den måde kan du nemlig få prisen op til 20 gange igen.

Fordele ved minerallicitation

  • Sammenlignelige tilbud
  • Du får den rigtige pris på dagen
  • Få sammensat det foder, du SKAL købe, og ikke blot det billigste
  • Du får foderblandinger tilpasset til dine aktuelle råvarelagre og priser
  • Du får et foderbudget med konkrete mængder

Det optimale foder

Med en minerallicitation er du sikret den bedste pris på dagen, men du er også sikret, at du fodrer på den rigtige måde, og at grisene derfor får det optimale, således din produktion bliver optimeret på bedst mulig vis.

Du er mere end velkommen til at kontakte griserådgiver Kim Kofoed, hvis du ønsker hjælp til minerallicitation, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan det fungerer i praksis.

Analyse af korn

Læs også om

Som professionel griseproducent er det nødvendigt at styre efter omkostningerne og ikke kun efter produktionsresultatet – derfor er DB Tjek et effektivt styringsværktøj i griseproduktionen.

Kim Kofoed

Keld Sommer