Bæredygtig ledelse

Når man taler om ESG og en bæredygtig bedrift, kan man ikke undgå at tale om S’et: Social. S’et i ESG står for de sociale forhold og omhandler alt fra medarbejdere og arbejdsmiljø til relationer til forbrugere og underleverandører og omverdenen i det hele taget.

Hos VKST kan vi hjælpe dig med at skabe en bæredygtig ledelse i din virksomhed. Vi har stor erfaring inden for de ledelsesmæssige aspekter i at drive et bæredygtigt landbrug, og vi står klar til at hjælpe dig med konkrete værktøjer, du kan tage i brug hurtigst muligt.

Kontakt gerne vores klimarådgivere Henrik Søndergaard eller Lars Falster, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi giver dig konkrete værktøjer til en mere bæredygtig ledelse

Fokus på arbejdsrettigheder og sikkerhed

Hvis man skal drive en bæredygtig bedrift er det vigtigt også at have fokus på ledelsen af bedriften. Her handler det ikke bare om at tjene penge, men om at indarbejde bæredygtige, ledelsesmæssige relationer og rutiner.

Du kan som leder eksmepelvis lægge vægt på arbejdsrettigheder, sikkerheds- og sundhedspolitik i din virksomhed, ligesom det kan være fordelagtigt at udvikle de personlige lederevner for at skabe en bæredygtig ledelse på bedriften.

Eksempler på tiltag, der styrker en bæredygtig ledelse i din virksomhed:

Ovenstående er blot eksempler på nogle af de ting, du kan implementere og have fokus på for at skabe en bæredygtig ledelse, og de er alle med til at give plus på ESG-kontoen i din virksomhed.

Kontakt din klima-rådgiver inden for ledelse

Som virksomhedsleder skal du opretholde høj etisk standard, transparens og ansvarlighed i virksomhedens drift – og det kan vi hjælpe dig med.

Har du brug for hjælp til at sætte fokus på en bæredygtig ledelse eller brug for rådgivning i nogle af de ovenstående eksmepler, så tag fat i din klimarådgiver – vi ved, hviket tiltag der vil passe bedst til din virksomhed.

Læs også om

Har du ansatte i din virksomhed, er en personalehåndbog et vigtigt redskab i virksomhedens ledelse.

Personalehåndbogen er virksomhedens retningslinjer og en del af ledelsens kommunikation med medarbejderne.

Henrik Søndergaard

Lars Falster