Bogføring

Som landmand og virksomhedsejer følger der også administrative opgaver med jobbet i form af eksempelvis bogføring. Det kan være en sur og belastende opgave i en travl hverdag i landbruget. Derfor tilbyder vi at stå for din bogføring.

Vi hjælper dig med at frigøre dig fra den administrative opgave, så vi står for al bogføringen.

Du er velkommen til at kontakte en af vores konsulenter eller assistenter i vores regnskabs- og økonomiafdeling for yderligere information om bogføring, regnskab og moms. Se kontaktoplysningerne på vores medarbejdere i afdelingen her, eller ring på telefon 7027 9000.

VKST hjælper landbrug med professionel bogføring

Skræddersyet bogføring efter dine behov

Når vi står for din bogføring, sørger vi for en skræddersyet løsning, der matcher lige præcis dig og din virksomhed, og vi tilrettelægger en proces, der er tilpasset dine behov.

Fordelen ved at bruge en rådgivningsvirksomhed som VKST i stedet for at hyre en privat bogfører, er, at der altid er en professionel assistent eller konsulent til stede, som du kan få kontakt med, hvis du har spørgsmål.

Derudover er du sikret en korrekt bogføring i forhold til de helt særlige vilkår og regler, der er for det danske landbrug. Vores bogføring er altid udført efter gældende love og regler.

Digitale bilag med Ø90

Vi bruger programmet Ø90 til bogføringen, som giver en smart og intelligent bogføring med en effektiv proces med flere smidige arbejdsgange. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at få Ø90, hvis du ikke har programmet endnu, og gerne vil bruge det selv. Du kan læse mere om Ø90 her.

Bogføringen danner grundlag for momsopgørelsen, som udarbejdes enten hver måned, kvartalsmæssigt eller halvårligt.

Farmsekretær: Få hjælp til det administrative

Ønsker du administrativ hjælp til mere end blot bogføringen, kan du også få hjælp af en farmsekretær fra VKST.

Her kommer en af vores assistenter ud og hjælper dig med enten dele af eller hele bogføringen, samt anden administrativ hjælp i forbindelse med arkivering af bilag, betaling af regninger, indberetning af løn, fakturering og meget mere.

Kontakt en regnskabsassistent i VKST for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en farmsekretær.

Læs også om

Vores erfarne medarbejdere forstår at bruge deres viden til at optimere din økonomi bedst muligt. Med et regnskab fra VKST, får du derfor også altid et overblik over, hvordan du skal disponere og optimere din virksomheds økonomi.

Maria Nordkvist Johansen

Jan Hjorth-Gravesen