Går du glip af vigtige nøgletal og optimeringsmuligheder på bedriften?

12. august 2019

Har du endnu ikke skiftet til Ø90 Regnskab, går du ikke blot glip af en masse muligheder for driftsoptimering, men også mulighed for vigtig opbakning og rådgivning fra banken

Det handler om smart og intelligent bogføring og giver en effektiv proces, højere økonomisk sikkerhed og smidige arbejdsgange. For med et Ø90 Regnskab kan du drage nytte af de forskellige teknikker, der er til rådighed i dag og følge op på driften og likviditeten, hvis du spørger banken.

”Ø90 har en høj detaljeringsgrad, der giver et godt indblik i bedriften. Det indeholder naturligt produktionsoplysninger om antal Ha, udbyttetal og andre vigtige nøgletal, som øvrige regnskabssystemer ikke har indbygget,” siger Steen Elmer Christensen fra Jyske Bank, der er leder for landbrugsafdelingen i banken.

Undgå at drukne i krav fra banken

Det er Steen Elmer Christensens opfattelse, at de kunder, der ikke benytter sig af et Ø90 Regnskab går glip af meget vigtige nøgletal fra deres bedrift og dermed også god opfølgning. Og så kan de landmænd godt føle, at de er ved at drukne i de mange krav fra bankens side.

”De svingende afregningspriser i landbruget og den øgede specialisering i bankerne har gjort, at vi stiller krav til at kunne forstå det materiale, som vi bliver præsenteret for. Det kan nogle gange virke meget omstændeligt med alle de krav, og det kan jeg godt forstå, når man ikke bruger Ø90, hvor den høje detaljeringsgrad selv specificerer det ud,” fortæller Steen Elmer Christensen og uddyber:

”Men dybest set handler det for os om at kunne følge dig og bakke dig op – også ud fra de følsomheder, vi ser i bedriften, og dermed nogle gange fraråde dig at gøre nogle ting eller give grønt lys til at gøre nogle andre ting.”

Spot fokusområder i bedriften

Landmændene opnår ikke kun fordele med banken, men får med den høje detaljeringsgrad og de mange produktionsoplysninger mulighed for at spotte fokusområder i bedriften.

Og det giver mange fordele.

”Som landmand med Ø90 har du mulighed for at trække på en database fra SEGES og derigennem lave benchmarking, fraktilanalyse og DBII-tjek. Har du flere driftsgrene har du også hurtig mulighed for at skille driftsgrenene ad og rette fokus mod de driftsgrene, der enten skal udvikles eller afvikles. Det hjælper dig til at blive en dygtigere landmand,” afslutter banklederen.

Hos VKST har de mange fordele med Ø90 også været anledning til at bruge programmet, og alle regnskabskunder i VKST får dermed overført deres regnskab til til Ø90.

Ønsker du også at udnytte alle de mange fordele med et Ø90 Regnskab, kan du kontakte en konsulent i VKST og høre om mulighederne.

Mest læste nyheder

Se de fem mest læste nyheder og få konkrete råd, tips og tricks

Skat

16. maj 2018

Biler på hvide plader – skat og moms

Politik

15. april 2024

VKST: Ulovligt vandløbsregulativ i Ringsted kommune skal ændres

Politik

11. marts 2024

Tiden er løbet fra den kommunale vandløbsforvaltning

Planteavl

23. august 2022

4% ikke-produktive arealer i 2023 er nu en realitet! Her er reglerne

Politik

7. august 2023

Bombe under vandløbsvedlige-holdelsen: kommunerne kan stoppe vedligeholdelsen af miljøhensyn

Tilmeld dig her

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn:
Adresse
Afsætte eller modtage?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld din medarbejder her

Deltageroplysninger*

Navn(Påkrævet)

Arbejdsgiveroplysninger

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn
Adresse
Søge eller udleje?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.