skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Specialiseret kvægrådgivning

Din specialist i dansk kvægbrug

Hos VKST kan vi tilbyde specialiseret kvægrådgivning til alle kvægbrugere på Fyn, Sjælland og øerne. Vores rådgivning tager afsæt i din bedrift og dine behov. Derfra optimerer vi – sammen med dig – de ting, der kan skabe værdi i netop din stald og på din bundlinje.

Vi lægger vægt på det, vi kalder helhedsorienteret rådgivning, hvor vi kommer hele vejen rundt om din bedrift. Og du kan regne med, at du ikke kun får ord, men hjælp til at omsætte mål til konkrete handlinger.

Specialiseret kvægrådgivning

Igennem flere år har VKST arbejdet med specialiseret kvægrådgivning og udviklet en stærk og professionel kvægafdeling. Hos os finder du derfor specilister med hver deres faglighed inden for kvægbruget. På den måde er du sikret, at vi når ned i den mindste detalje inden for et specifikt fokusområde i stalden – alt med fokus på at optimere dit produktionsresultat og din bundlinje.

Herunder kan du se, hvilke fokusområder vi kan hjælpe dig med:

Kerneydelser inden for kvægrådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for kvæg ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores Kvægrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores kvægrådgivere

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  En del af KvægrådgivningDanmark

  Vores kvægrådgivere er en del af KvægrådgivningDanmark, der er den fælles kvægrådgivning mellem VKST, velas og Bornholms Landbrug og Fødevarer.

  Sammen dækker vi hele Danmark og rådgiver kvægbrugere landet over. Hele teamet af kvægrådgivere har nogle fælles og individuelle, stærke komepetencer inden for hele spektreret af kvægbruget og det tværfaglige aspekt i vores rådgivning sikrer, at vi som samlet team kan tilbyde dig præcis den rådgivning, du har brug for.

  Vi følger udviklingen i dansk landbrug

  Dansk landbrug er under konstant udvikling, hvor bedrifterne bliver færre men vokser og giver større sammensætninger af medarbejdere og et stigende antal husdyr. Derudover er der et konstant øget fokus på klima.

  Skal du som landmand og kvægbruger i dag overleve, er det ikke længere nok at køre på rutinen. Der skal optimering, indsatser og et skarpt øje på budgettet til. Og det hjælper vi med. Vi følger med udviklingen og vores kvægrådgivere ved, hvad der skal til for at lige præcis dit kvægbrug også følger med udviklingen i dansk landbrug.

  Find Din Kvægrådgiver

  Find din kvægrådgiver

  Se listen over medarbejdere inden for husdyrproduktion, og find din kvægrådgiver ved at klikke her.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV