Kvægrådgivning

Optimér dit kvægbrug og få en bedre bundlinje

Hos VKST kan vi tilbyde specialiseret kvægrådgivning til alle kvægbrugere på Fyn, Sjælland og øerne. Vores rådgivning tager afsæt i din bedrift og dine behov. Derfra optimerer vi – sammen med dig – de ting, der kan skabe værdi i netop din stald og på din bundlinje. Vi lægger vægt på det, vi kalder helhedsorienteret rådgivning, hvor vi kommer hele vejen rundt om din bedrift. Og du kan regne med, at du ikke kun får ord, men hjælp til at omsætte mål til konkrete handlinger.

Igennem flere år har VKST arbejdet med specialiseret kvægrådgivning og udviklet en stærk og professionel kvægafdeling. Hos os finder du derfor specilister med hver deres faglighed inden for kvægbruget. På den måde er du sikret, at vi når ned i den mindste detalje inden for et specifikt fokusområde i stalden – alt med fokus på at optimere dit produktionsresultat og din bundlinje.

Find din kvægrådgiver her

Klik på “Kontakt mig” for at se rådgiverens specialer og rådgivningsområder inden for kvæg:

Vi tilbyder professionel kvægrådgivning til hele landet

Vi er Kvægrådgivning-Danmark

Vores kvægrådgivere er en del af KvægrådgivningDanmark, der er den fælles kvægrådgivning mellem VKST, velas og Bornholms Landbrug og Fødevarer.

Sammen dækker vi hele Danmark og rådgiver kvægbrugere landet over. Hele teamet af kvægrådgivere har nogle fælles og individuelle, stærke kompetencer inden for hele spektret af kvægbruget og det tværfaglige aspekt i vores rådgivning sikrer, at vi som samlet team kan tilbyde dig præcis den rådgivning, du har brug for.

Vi følger udviklingen i dansk landbrug

Dansk landbrug er under konstant udvikling, hvor bedrifterne bliver færre men vokser og giver større sammensætninger af medarbejdere og et stigende antal husdyr. Derudover er der et konstant øget fokus på klima.

Skal du som landmand og kvægbruger i dag overleve, er det ikke længere nok at køre på rutinen. Der skal optimering, indsatser og et skarpt øje på budgettet til. Og det hjælper vi med. Vi følger med udviklingen og vores kvægrådgivere ved, hvad der skal til for at lige præcis dit kvægbrug også følger med udviklingen i dansk landbrug.

Kvægrådgivning er vores speciale

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder inden for kvæg

Kvæg

12. marts 2024

Tidlige regnskaber: Fornuftigt år for mælkeproducenter

Kvæg

5. marts 2024

Har du styr på de nye lovkrav til din kvægstald?

Kvæg

7. februar 2024

Har du brug for hjælp til indberetningen af Klimatjek?

Strategi & Ledelse

18. januar 2024

Husk: Indsend udenlandske medarbejderes TIN-numre fra 1. januar 2024

Kvæg

16. oktober 2023

Status: Tur rundt om kvæg- og mælkeproduktionen

Kvæg

30. august 2023

Lin og Thomas havde besøg af ministeren: Det er fedt at vise, at vi omsætter klimamål til handling

Bliv ringet op og hør mere om vores kvægrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores rådgivere: