Økologisk rådgivning

Din specialist i økologirådgivning til landbrug

Konsulenterne i Økologisk VKST tilbyder professionel, økologisk rådgivning til økologer i hele landet. Vi arbejder 100 % med og for en bæredygtig, økologisk produktion.

Hvad enten du ønsker hjælp eller sparring til det gode kontrolbesøg, udfordringer i mark og stald, nye produktionsmetoder eller fremme af jordfrugtbarhed og klimatiltag, så tager vi i altid udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov inden for økologisk produktion.

Find din økologikonsulent her

Herunder finder du medarbjedere, der kan hjælpe inden for økologi

VKST tilbyder økologisk rådgivning hele vejen rundt om din bedrift

Økologisk rådgivning hele vejen rundt

Det er vigtigt at din produktion er bæredygtig hele vejen rundt. Når du får økologisk rådgivning hos os, samarbejder vi med de øvrige specialister i VKST med at dokumentere, at der er økologisk sammenhæng samt den rette økonomi på din bedrift.

I fællesskab kan vi hjælpe dig med en strategi til at forbedre din bæredygtighed og udvikle og optimere din bedrift med fokus på at forbedre dit produktionsresultat.

Team af dygtige, økologiske konsulenter

I Økologisk VKST har vi et fantastisk team og samarbejder konsulenterne imellem om økologisk rådgivning. Tilsammen råder vi over rigtig mange års erfaringer, som vi elsker at sætte i spil, hvad enten det drejer sig om de store eller mindre udfordringer, du støder på.

Sammen med de økologiske landbrugere arbejder vi med at udvikle økologien og de økologiske produktionsmetoder. Hver især har vi specialiseret os inden for bestemte områder af økologien, så du altid er sikret den bedste økologiske rådgivning for dig og din bedrift. Du kan se vores specialer og kontaktinformation her.

Team af dygtige økologikonsulenter tilbyder professionel økologisk rådgivning

Jeg ser et bæredygtigt, økologisk landbrug som et landbrug, der ikke bruger kunstige pesticider, kunstgødning og tilpasser sin produktion af fødevarer, så det ikke belaster vores klima mere end, hvad der er holdbart i det lange løb.

RISE-analyse / Arne Juel Jensen / Friland

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder inden for økologi

Økologi

20. august 2023

Klimavenlige afgrøder: Status på bælgsæd til konsum

Økologi

11. august 2023

Opformering af Snedinge ært

Økologi

26. juli 2023

Skårlægning af vinter- og vårafgrøder

Økologi

25. maj 2023

Tjek dine marker for eventuel manganmangel

Økologi

17. maj 2023

Lad udlæg af kløvergræs blive i posen

Økologi

2. maj 2023

Strigling af vårsæd

Bliv ringet op og hør mere om vores økologisk rådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores økologikonsulenter: