skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Planteavlsnyt er et digitalt nyhedsbrev til dig, der vil være opdateret om det nyeste i marken.

Med abonnementet får du ugentlig rådgivning fra marken og bliver opdateret på aktuelt nyt, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen.

Dét får du med Planteavlsnyt:

Uvildig rådgivning om aktuelt nyt i marken
Bred faglighed fra mere end 40 planteavlskonsulenter
Ugentligt “hvad skal du være opmærksom på i marken” gennem hele vækstsæsonen
Dybdegående faglige strategier
Opdateringer, så du kan handle i rette tid
Afgrødekalkuler med de bedste bud på økonomien i de enkelte afgrøder
Eksklusiv adgang til VKST PlanteTV – Ugentlige udsendelser med aktuelle emner på mellem 15-20 min.
Nyhedsbreve fra vores maskinkonsulenter

Sammensæt selv dit nyhedsbrev

Med Planteavlsnyt vælger du selv, hvilke områder i planteavlen du gerne vil modtage nyheder inden for. Vælg fx mellem de specifikke afgrøder, og supplér med nyheder om tilskudsordninger, maskinteknik eller andre nyheder, der er vigtige at have kendskab til som planteavler.

På den måde er du også sikker på, at du hele tiden bliver opdateret gennem hele vækstsæsonen og kan handle i rette tid, hvis der sker ændringer.

Prøv PlanteavlsNyt gratis i 14 dage

Nye kunder/abonnenter har mulighed for at få et prøveabonnement på 14 dage – kvit og frit. På den måde kan du se, om det er noget, du kunne tænke dig at abonnere på fremadrettet. Udfyld blot formularen her i bunden af siden, så sørger vi for, at de første 14 dage er gratis for dig.

Vær på forkant i marken med PlanteavlsNyt

Vi kombinerer vores faglige viden fra mere end 40 planteavlskonsulenter med indberetninger fra hele Sjælland, Lolland, Møn og Falster, og det giver dig et solidt grundlag for markdriften.

Nyhedsbrevet er elektronisk, og du får en direkte mail, når der er nyt inden for det specifikke område, du er tilmeldt. Nyhederne findes alle samlet her: www.planteavlsnyt.dk. Her får du et overskueligt og hurtigt overblik over de forskellige afgrøder, og alle artiklerne er samlet ét sted. På den måde går du ikke glip af noget, hvis der er nogle nyheder (afgrøder), du har meldt fra til din indbakke.

Pris for en sæson (1. oktober – 30. september)

Basisabonnementet koster 2.500 kr. De afgrødespecifikke informationer koster 400 kr. pr. fagområde. Priserne er excl. moms. Du skal have basisabonnementet for at kunne abonnere på de enkelte fagområder. Abonnerer du på mere end fem fagområder, får du gratis adgang til alle fagområder.

Priseksempel:  Basisabonnement  +  vinterhvede, vårbyg, sukkerroer og frøavl

                            2.500 kr.   +  4 x 400 kr.                                 =                    4.100 kr.

For kun 4.500 kr. kan du få adgang til alle fagområder (svarer til prisen for basisabonnement og 5 fagområder).

Betalingsterminer:
Tilmelder du dig i løbet af en abonnementperiode (1/10-30/9), får du naturligvis en tilsvarende rabat på et årsabonnement.

Mere info og tilmelding:

Vil du vide mere om fordelene ved et abonnement på PlanteavlsNyt, er du mere end velkommen til at kontakte planteavlssekretær Anne Krølle Briks Jensen på telefon 5786 5027, eller tilmelde dig direkte via formularen herunder.

Når du har udfyldt formularen, sender Anne Krølle Jensen dig en mail med login og password – vær opmærksom på, at det administreres manuelt og ikke automatisk, så der skal tages forbehold for åbningstider, weekender og helligdage – men vi sender en mail med dine login-oplysninger hurtigst muligt.

    Back To Top
    TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV