skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Få Planteavlsnyt direkte i din indbakke – helt gratis!

Planteavlsnyt er et digitalt nyhedsbrev til dig, der vil være opdateret om det nyeste i marken. Du får gratis rådgivning og bliver opdateret på aktuelt nyt, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen. – og lige nu kan du prøve det helt gratis!

Dét får du med Planteavlsnyt:

  • Uvildig rådgivning om aktuelt nyt i marken
  • Bred faglighed fra mere end 40 planteavlskonsulenter
  • Ugentligt “hvad skal du være opmærksom på i marken” gennem hele vækstsæsonen
  • Dybdegående faglige strategier
  • Opdateringer, så du kan handle i rette tid
  • Afgrødekalkuler med de bedste bud på økonomien i de enkelte afgrøder
  • Nyhedsbreve fra vores maskinkonsulenter

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde nedenstående fire felter, så sørger vi for, at du får et login til Planteavlsnyt hurtigst muligt.

Fornavn og efternavn *
Adresse *
Telefon *
E-mail *

Den gratis prøveperiode løber helt frem til 15. april, så jo før du melder dig til, jo mere får du ud af den gratis periode. Ønsker du stadig at modtage nyhedsbrevet efter prøveperioden, kan du få det resten af sæsonen for kun 1.500 kr – faglig og uvildig rådgivning og opdateringer fra marken direkte i din indbakke i hele vækstsæsonen!

Læs mere om Planteavlsnyt herunder.

 

Sammensæt selv dit nyhedsbrev

Med Planteavlsnyt vælger du selv, hvilke områder i planteavlen du gerne vil modtage nyheder inden for. Vælg fx mellem de specifikke afgrøder, og supplér med nyheder om tilskudsordninger, maskinteknik eller andre nyheder, der er vigtige at have kendskab til som planteavler.

På den måde er du også sikker på, at du hele tiden bliver opdateret gennem hele vækstsæsonen og kan handle i rette tid, hvis der sker ændringer.

Planteavlsnyt kører hele vækstsæsonen fra oktober-oktober, og koster 4.000 kr. for en sæson.

Læs mere om priser og abonnement på Planteavlsnyt her.

Vær på forkant i marken

Vi kombinerer vores faglige viden fra mere end 40 planteavlskonsulenter med indberetninger fra hele Sjælland, Lolland, Møn og Falster, og det giver dig et solidt grundlag for markdriften.

Nyhedsbrevet er elektronisk, og du får en direkte mail, når der er nyt inden for det specifikke område, du er tilmeldt.  Nyhederne findes alle samlet her: www.planteavlsnyt.dk. Her får du et overskueligt og hurtigt overblik over de forskellige afgrøder, og alle artiklerne er samlet ét sted. På den måde går du ikke glip af noget, hvis der er nogle nyheder (afgrøder), du har meldt fra til din indbakke.

Mere info og tilmelding:

Vil du vide mere om fordelene ved et abonnement på Planteavlsnyt, er du mere end velkommen til at kontakte planteavlssekretær Anne Krølle Briks Jensen på telefon 5786 5027.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV