skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Der gælder særlige regler, når du vil bygge nyt hus, bygge til eller anvende bygninger i det åbne land til noget andet, end de oprindeligt var bygget til.

Hos VKST Byggerådgivning kender vi reglerne for landbrugsbyggeri og sørger for, at tilladelserne er på plads. Du kan få hjælp gennem hele processen: fra idé til tegninger og tilladelser til bygningen er klar.

Læs mere om projektering af byggeri her.

Bolig på landet

Vi tegner om- og tilbygninger samt helt nye boliger i landbruget. Vi er specialister i stuehuse, aftægtsbolig og medhjælperbolig til landbrugsejendomme.

Vi har arkitekter ansat, som er specialiserede i boliger i åbent land, og som er eksperter i at skabe en sammenhæng mellem både natur, landbrug og boligønsker. For en bolig på landet eller et stuehus kræver andre tanker end et almindeligt byhus – og det er vores speciale.

Vi har tegnet og bygget mange stuehuse og boliger på landet, og vi ved, hvad det kræves, og hvordan sammenhængen skabes. Derudover kender vi til praksis angående byggeri på landet og ved præcis, hvilke tilladelser der skal ansøges, hvilke krav der skal overholdes, og hvad de er muligt (og ikke muligt) i forhold til bebyggelse og udstykninger på en landbrugsejendom.

Andre private bygninger

Drømmer I om et orangeri, et anneks eller noget helt andet? Vi kommer gerne ud og giver sparring og konkrete ideer til, hvad der er af muligheder på lige præcis din ejendom.

Erhverv på landet

Tidligere landbrugsbygninger kan bruges til nye formål, og vi kan hjælpe dig, uanset om dit formål er kontor, værksted, produktion, ferielejligheder, gårdbutik, lagerhotel, monsterier eller noget helt andet.

Vi har stor erfaring i ændret anvendelse eller genanvendelse af overflødige bygninger. Vi hjælper dig med at sørge for, at bygningen tilpasses til det nye formål, og at det bliver godkendt hos myndighederne.

Tilladelser og lovliggørelse ved byggeri i åbent land

Hvad må man i det åbne land, når det kommer til byggeri? Det kan være set spørgsmål, der er svært at svare på – men ikke for os. Vi er specialister i planloven, myndighedstilladelser og lovliggørelser af eksisterende byggeri og anlæg. Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp til dit kommende projekt med bolig eller erhverv på landet, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt afdelingsleder i VKST Byggerådgivning Keld Sommer på telefon 2144 6250 eller arkitekt cand.arch. Inge Hvolmgaard Olesen på telefon 4014 3774.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV