Søg uopfordret

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der vil bidrage til den fortsatte udvikling af VKST, og som vil være med til at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de rådgiver sig med os.

Her på hjemmesiden vil du løbende kunne se vores jobopslag, hvis vi har ledige stillinger.

Hvis du ikke finder en stilling, der passer til dig, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via vores rekrutteringssystem her. Husk dog altid at lave din ansøgning motiveret, så vi kan se, at du brænder for at blive en af vores dygtige medarbejdere.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Bliv oprettet i vores rekrutteringssystem

Når du ansøger en stilling hos VKST – også uopfordret – opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Når du har ansøgt og oprettet profilen, modtager du en mail med login-oplysninger.

Du vil løbende have mulighed for at kunne opdatere din profil med relevante kurser og kompetencer, så længe du beholder dit login. Vi behandler naturligvis alle oplysninger, ansøgninger og dokumenter 100% fortroligt

Kontakt HR-afdelingen

Du er altid velkommen til at kontakte vores HR-afdeling i forbindelse med din jobansøgning hos VKST. Har du spørgsmål til et stillingsopslag, eller er der dukket udfordringer op i forbindelse med din ansøgning? Har du brug for yderligere information om ansøgningsprocessen eller vil du vide, hvor langt i processen du er?

Så er du mere end velkommen til at kontakte HR-afdelingen i VKST:

Hanne Hebsgaard Steinmetz

HR Business partner

Telefon: 2367 9658
E-mail: hast@vkst.dk

Rikke Pallvi Andersen

HR Supporter

Telefon: 2977 6794
E-mail: rpla@vkst.dk

Læs mere om karriere i VKST

Du kan læse meget mere om VKST som arbejdsplads i siderne herunder

Mød medarbejderne

Kunderelationer

Personalegoder

Work/life balance

Ledige stillinger