skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Send en uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der vil bidrage til den fortsatte udvikling af VKST, og som vil være med til at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse, når de rådgiver sig med os.

Her på hjemmesiden vil du løbende kunne se vores jobopslag, hvis vi har ledige stillinger. Hvis du ikke finder en stilling, der passer til dig, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via vores rekrutteringssystem her.

Bliv oprettet i vores rekrutteringssystem

Når du ansøger en stilling hos VKST – også uopfordret – opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Når du har ansøgt og oprettet profilen, modtager du en mail med login-oplysninger.

Du vil løbende have mulighed for at kunne opdatere din profil med relevante kurser og kompetencer, så længe du beholder dit login. Vi behandler naturligvis alle oplysninger, ansøgninger og dokumenter 100% fortroligt

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Kontakt: Jannie Montana Markussen
HR-Partner

Du er altid velkommen til at kontakte vores HR-Partner i forbindelse med din jobansøgning hos VKST. Har du spørgsmål til et stillingsopslag, eller er der dukket udfordringer op i forbindelse med din ansøgning? Har du brug for yderligere information om ansøgningsprocessen eller vil du vide, hvor langt i processen du er? Så er du mere end velkommen til at kontakte HR-Partner, Jannie Montana Markussen:

Tlf.: 5786 5002
Mobil: 2367 9658
E-mail: jmlm@vkst.dk

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV