skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Ingen VKST uden medarbejdere

Vi er en stor virksomhed, men samtidig er her nærhed, og det er vigtigt for os, at vi er sammen og mødes på tværs af afdelingerne til sociale arrangementer og hygge med kollegerne.

VKST var ikke noget uden den viden og ekspertise, der ligger hos hver enkelt medarbejder, og derfor arbejder vi hele tiden på at skabe de bedste rammer for arbejdet – uanset hvilket job du har i VKST. God mad, motion og et godt grin med kollegerne er en vigtig del af en god hverdag.

Forskelligt fra kontor til kontor

I VKST er vores afdelinger fordelt på fire forskellige kontorer på Sjælland, Lolland og Falster. Der er derfor også forskellige personalegoder alt efter, hvilket kontor, du arbejder på, og ikke alle faciliteter er at finde på hvert kontor.

Dog gør vi en stor dyd ud af, at alle ansatte uanset kontor er glade og lykkelige og har adgang til mange gode personalegoder. Herunder kan du læse mere om, hvilke personalegoder og -faciliteter, vi har i VKST.

Personalegoder i VKST

Kantinen er det daglige mødested

Til frokost mødes vi i kantinen og vender dagens begivenheder med vores kolleger. Det er vigtigt med en pause fra opgaverne så vi går tilbage til skrivebordet eller kundemødet med fornyet energi.

Er dit daglige arbejdssted i Sorø, er der en kantineordning med sund og lækker mad, der er varieret efter årstiden og hovedsageligt er lavet af danske råvarer – vi er jo landbrugsrådgivere. Kontoret i Nykøbing har en dag om ugen en dejlig frokostordning med det bedste fra en af vores lokale leverandører.

Mad til gæster og fester

Vi holder ofte møder med vores kunder og samarbejdspartnere, ligesom vi arrangerer kurser og større arrangementer for vores kunder. Hertil er der altid sørget for god mad og lækkerier til vores gæster og implicerede ansatte.

Når kolleger har runde fødselsdage eller jubilæum, er det også vores dedikerede kantine- og servicepersonale, der sørger for lidt lækkert til fejringen.

Vi passer på dig med en sundhedsforsikring

Som ansat i VKST er du omfattet af vores sundhedsforsikring. Du har derfor glæde af de mange fordele en sundhedsforsikring tilbyder, så som mulighed for at få hurtigere adgang til speciallæger, psykologer, fysioterapeuter m.m.

Har du børn, kan du gratis tilmelde dem sundhedsforsikringen, så de også er omfattet, indtil de fylder 24 år, ligesom der er mulighed for at få sin ægtefælle tilmeldt også.

VKST støtter en sund livsstil

MBT-ture, en løbeklub, deltagelse i lokale motionsløb og walk-a-ton; du får masser af aktive kolleger, når du bliver ansat i VKST.

Med din ansættelse i VKST får du mulighed for at deltage i uformelle grupper, der dyrker motion med kollegerne på tværs af afdelingerne.

Desuden er der et stort motionsrum på kontoret i Sorø med diverse træningsfaciliteter, maskiner, redskaber samt omklædning og bad, som er til fri afbenyttelse for alle ansatte uanset lokation. Derudover er der også tilknyttet en professionel massør, som du kan bestille tid hos.

Hygge og højt humør

Vi kan godt lide at være sammen – også uden for arbejdstiden. Derfor arrangerer personaleforeningen alt fra portvinssmagning og lerdueskydning til fisketure og julebankospil, ligesom der årligt arrangeres sommerfest. Har du selv en god ide til et arrangement for dine kolleger, er bidrag altid velkomne.

Derudover har vi en årlig personaletur/medarbejderdag for alle i VKST og en julefrokost med alt det bedste fra julebordet.

Rabatordninger gør det nemt at forkæle dem, du holder af

En række rabatordninger har gjort det nemt og lidt billigere at forkæle dig selv eller dem, du holder af, med weekendture, tøj, boligtilbehør m.m. Er du den mere praktiske type, er der også rabat på dæk til bilen eller nye briller.

I perioder er der også mulighed for at få rabat på oplevelser som fx Tivoli, Fårup Sommerland og lignende.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV