skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

I VKST’ byggeafdeling er vi førende inden for forsikrings- og skadesager i forbindelse med fx brand, storm- og vandskader eller snetryk i og på landbrugsbygninger. Vi er din professionelle sparringspartner, når uheldet er ude og hjælper dig gennem hele processen fra start til slut.

Det er ikke nemt at navigere rundt i regler og lovkrav i forhold til forsikringsselskaberne, og det kan være en uoverskuelig sag at håndtere – især når du selv står i en presset situation med store skader på din ejendom og dit levebrød. Derfor tilbyder vi at tage os af alt det praktiske, så du kan holde fokus på det daglige arbejde.

Skadesopgørelser på bygninger

I forbindelse med skadesopgørelser sikrer vi dig gennem hele forløbet fra udbetaling af erstatning til genopbygningen er afsluttet. Vi står bl.a. for:

  • Gennemgang af forsikringer og overblik over, hvad du er berettiget til
  • Besigtigelse, registrering og dokumentation af skaderne
  • Prissætning og forhandlinger med forsikringsselskabet
  • Hjælp, rådgivning og projektering ved evt. genopbygning af nyt

Vi sørger for alt det lovmæssige, praktiske og forsikringsmæssige, så vi sikrer, at driftstabet begrænses mest muligt.

Genopførelse af bygninger

Efter en brand eller stormskade skal bygningen genopføres. I den forbindelse skal der indhentes nedrivningstilladelse, tilladelse til genopførelse, byggeprocessen skal planlægges og der skal forhandles med entreprenører.

De skadede bygninger er muligvis bygget efter gamle byggeregler og opfylder ikke de nye lovkrav til driftsbygninger i landbruget. Derfor er det vigtigt at have en ekspert som os indover, da vi kender til gældende byggeregler og ved præcis, hvordan byggeriet skal håndteres.

Vi kan hjælpe dig med hele eller dele af processen alt efter, hvad du har behov for.

Brug af erstatning

Vi sikrer dig igennem hele forløbet fra udbetaling af erstatning, til genopbygningen er afsluttet. Vi sørger for dokumentation over for forsikringsselskabet, så du er sikret udbetaling i forhold til dækningen.

Opgørelse af driftstab

Sammen med de landbrugsfaglige afdelinger i VKST sørger vi for, at forsikringsselskabernes særlige krav til dokumentation og opgørelse af driftstab, er opfyldt.

Har du brug for hjælp til hele eller dele af processen ved forsikrings- og skadesager, så kontakt seniorkonsulent Klaus Jensen på telefon 2148 9642 eller ring til en af vores andre byggerådgivere.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV