skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Er du på udkig efter et nyt job i landbruget, kan du her finde listen over ledige stillinger. Du kan klikke dig ind og læse mere om det enkelte job og søge jobbet ved at uploade din ansøgning direkte på siden.

Har du spørgsmål til et job, eller ønsker du, at dit jobopslag skal vises på denne side, kan du kontakte en af vores rekrutteringskonsulenter på telefon 7027 9000 eller via mail kontakt@vkst.dk.

Ledige stillinger:

Barselsvikar Til Farestald Ledige Stillinger

Barselsvikar søges til sobesætning med grise til 30 kg

Vikariatet er for et år. Du skal arbejde mest i farestalden, men skal være parat til at hjælpe i hele produktionen. Du skal indberette i det nye Agrosoft og være med i afstemningen af P-kontrol hvert kvartal.

Du skal indgå i et team på 3 medarbejdere og kunne holde fokus.

Stilling: Barselsvikar til farestald

Sted: Kundby, Vestsjælland

Jobstart: 1. juni 2019

Ansøgningsfrist: Løbende

Valdemarskilde Logo

Faglært landmand/rutineret traktorfører, søges til Valdemarskilde Gods

Du vil blive en del af Valdemarskilde’s team på i alt 10 – 12 medarbejdere i de 3 driftsgrene landbrug – skovbrug – huse og vedligeholdelse. Landbrugsdelen fordeler sig på flere ejendomme indenfor en radius af 10 km nord og øst for Slagelse. 2 – 3 af medarbejderne varetager fortrinsvis driften af de i alt 780 ha planteavl.

Stilling: Landmand/rutineret traktorfører

Sted: Slagelse

Jobstart: Efter aftale

Ansøgningsfrist: Løbende

Klimastald

Klimastaldpasser søges
Er du interesseret i at passe klimagrise, samt lave mindre reparationer i staldene. Så mangler vi en frisk person. Du skal indgå i et team med to medarbejdere og ejer. Vi søger en person, der er dedikeret til at passe klimastaldsgrise, og som er god til at lave dagligdags vedligehold. Du skal indgå i weekend arbejde i sohold med klimagrise til 30 kg. For yderligere informationer, kontakt Jette Sandager jas@vkst.dk eller 2170 2552.

Stilling: Klimastaldpasser

Sted: Sjælland

Jobstart: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: Løbende

Storgaarden, Haslev

Driftsleder til Partnerskab / Svineproduktion

Peter Kiær, Storgården ved Haslev søger en Driftsleder med interesse for svineproduktion og lyst til at indgå i Partnerskab og evt. medejerskab af svineproduktionen. Du bliver den daglige leder af svineproduktionen i et moderne produktionsanlæg til 720 søer med nye klimastalde, god dyrevelfærd og egen foderproduktion.. Se jobopslag

Stilling: Driftsleder til Partnerskab

Sted: 4690 Haslev

Jobstart: Første halvdel af 2019

Ansøgningsfrist: ingen

Tidligere landmænd eller selvstændige søges

Vi søger 2 stabile arbejdsmænd, der er interesseret i 37 timers arbejdsuge i Københavnsområdet. Pt. er det ved Rigshospitalet og i løbet af 2019 ved Hvidovre Hospital. Arbejdet er modtagelse og levering af materialer til akkordtømre, samt oprydning og støvsugning efter gipsstøv og isolering, samt lidt kørsel med teleskoplæsser…. Se jobopslag

Stilling: Arbejdsmænd

Sted: København-området

Jobstart: Efter aftale

Ansøgningsfrist: Løbende

Kandidtatbank

Fandt du ikke det job, du søger? Skriv dig op i vores kandidatbank!

Søger du ny medarbejder?

Leder du efter en ny medarbejder? Få hjælp til rekruttering!

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV