skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Er du på udkig efter et nyt job i landbruget, kan du her finde listen over ledige stillinger. Du kan klikke dig ind og læse mere om det enkelte job og søge jobbet ved at uploade din ansøgning direkte på siden, hvis VKST hjælper med rekrutteringen, eller sende din ansøgning direkte til ejeren på mail.

Har du spørgsmål til et job,  kan du kontakte en af vores rekrutteringskonsulenter på telefon 7027 9000 eller via mail kontakt@vkst.dk.
Har du et job, som du gerne vil have lagt på denne side, så kontakt Tove Goldbeck Jensen eller Jette Sandager.

Kandidatbank

Fandt du ikke det job, du søger? Skriv dig op i vores kandidatbank!

Søger du ny medarbejder?

Leder du efter en ny medarbejder? Få hjælp til rekruttering!

Ledige stillinger:

Lundebjergaard 400 X 255

Driftsleder til Lundebjerggaard

Lundebjerggaard søger en kompetent og dynamisk driftsleder til 1.000 ha moderne planteavl. Dit arbejde bliver daglig ledelse af og deltagelse i driften på virksomheden. Du er faglært landmand med overbygning som produktionsleder eller agrarøkonom, du er driftsmand med ledelseserfaring og flair for ny teknologi.

Stilling: Driftsleder

Sted: Bastbjergvej 3, 4293 Dianalund

Jobstart: 1. februar 2021

Ansøgningsfrist: 6. december – løbende samtaler

Smågris Der Dier

Elev eller fast medarbejder til 450 søer

Elise Wessel, Tølløse søger en elev eller fast medarbejder til pasning af søer og smågrise i et team af unge medarbejdere. Dine opgaver bliver i farestalden, hvor du sammen med en anden medarbejder skal sørge for pasning, fodring og håndtering af søer og pattegrise. Derudover hjælper du med opgaver i løbe- drægtigheds- og klimastald.

Stilling: Elev/fast medarbejder

Sted: Enghavevej 29, 4340 Tølløse

Jobstart: 1. januar 2021

Ansøgningsfrist: 27. november – løbende samtaler

AAmosen 400 X 255

Arbejdende driftsleder til frilandssøer

Åmose Grisen P/S søger arbejdende driftsleder til 160 søer med smågrise på friland. Du er faglært landmand og har faglig viden og overblik over svineproduktion. Du er praktisk anlagt og kan køre traktor og ATV. Du er glad for at arbejde udendørs i al slags vejr. Du har lyst til at arbejde med markedsføring og salg af grisene.

Stilling: Driftsleder

Sted: Jyderupvej 62, 4291 Ruds Vedby

Jobstart: 1. januar 2021

Ansøgningsfrist: 1. december – løbende samtaler

DSC 0133

Elever til smågriseproduktion i Præstø

Lynggaard Svineproduktion i Præstø søger elever til vores produktion med 2100 søer og salg af smågrise til eksport. Du kommer til at arbejde i farestalden, løbe-drægtighedsstalden og i klimastalden, og vil blive oplært i alle arbejdsopgaver. Du lærer at passe grise, behandling af syge dyr, fodring af dyrene, foderfremstilling og brug af stalde og teknik.

Stilling: Elev

Sted: Over Lyngen 4, 4720 Præstø

Jobstart: August/September

Ansøgningsfrist: Løbende samtaler

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV