skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Sikkert og godt arbejdsmiljø med en APV

En APV (ArbejdsPladsVurdering) er lovpligtig, hvis du har ansatte i din virksomhed. Men en APV er også vejen til et sikkert og godt arbejdsmiljø. Vi er certificerede arbejdsmiljøkonsulenter.

Sammen med dig gennemgår vi arbejdspladsen, så du får overblik over, om der er forhold, der bør rettes op på i relation til arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed.

Har du styr på arbejdsmiljøet?

Få besøg af en erfaren arbejdsmiljøkonsulent, der kommer ud på DIN virksomhed og gennemgår arbejdsmiljøforholdene. Gennemgangen giver dig nemt et overblik over, om der er forhold, der bør rettes op på i forhold til arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed.

  • Det er et lovkrav, at alle virksomheder med ansatte skal gennemføre en APV, også selvom der kun er 1 ansat eller f.eks. sæsonarbejdere.
  • APV’en skal opdateres mindst hvert 3. år. Den skal være skriftlig og skal kunne fremvises, når Arbejdstilsynet kommer på besøg.
  • Derudover er det lovpligtigt at afholde en årlig arbejdsmiljødrøftelse med medarbejderne.

Overvej en årlig arbejdsmiljødrøftelse

Ved at afholde den årlige arbejdsmiljødrøftelse med hjælp fra en arbejdsmiljøkonsulent i VKST, vil der ofte komme nye ideer og forslag på bordet til at forbedre arbejdsmiljøet og arbejdssikkerheden på din bedrift.

Certificerede arbejdsmiljøkonsulenter

VKST’s certificerede arbejdsmiljøkonsulenter kan hjælpe dig med at udarbejde en APV. Hvis du allerede har en APV, kan vi revidere den for dig. Vi kan også være behjælpelige med at afholde den årlige arbejdsmiljødrøftelse med dig og dine medarbejdere.

Få hjælp til:

  • At udarbejde eller revidere APV’en (lovpligtig)
  • At afholde den årlige arbejdsmiljødrøftelse med medarbejderne (lovpligtig)

Vores erfaring viser, at der ofte kommer nye ideer og forslag frem, når du holder den årlige arbejdsmiljødrøftelse sammen med en arbejdsmiljøkonsulent. Samtidig hjælper vi jer med at gøre drøftelserne konkrete og operationelle i forhold til dagligdagen.

Kontakt os i dag og hør mere

Kontakt os i dag og hør mere om et godt arbejdsmiljø i landbruget.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV