skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

DBII Tjek Økologi

Som de eneste i landet kan Økologisk VKST nu tilbyde et DBII Tjek for økologer. Du får derfor muligheden for at sammenligne din bedrift med andre økologer og muligheden for at kende din bundlinje straks efter høst.

VKST Økologi kan nu tilbyde et DBII Tjek for økologer og er de eneste konsulenter i landet, der kan tilbyde et økologisk tjek af den type.

DBII Tjek er et benchmarkingprodukt, der styrker den professionelle planteavlers mulighed for at optimere og udvikle den økologiske planteproduktion med udgangspunkt i højaktuelle data.

Mulighed for at sammenligne din bundlinje med tilsvarende økologer mulighed for at optimere med det samme

Sammenlign dig med andre økologer

Med et DBII Tjek får du som økolog også mulighed for at sammenligne din bundlinje med tilsvarende økologer mulighed for at optimere med det samme.

Tjekket giver derfor en værdifuld information samtidig med, at du får konkrete forslag til optimeringsmuligheder på netop din bedrift – til gavn for din samlede økonomi.

Du får blandt andet:

  • Kendskab til din bundlinjeøkonomi på afgrødeniveau lige efter høst
  • Sammenligning på bundlinjen med lignende økologiske virksomheder
  • Bedre beslutningsgrundlag til at sikre optimal og strategisk planlægning af næste vækstsæson
  • Mulighed for at reagere på aktuelle markedsforhold i rette tid
  • Personlig rådgivning med besøg, fællesmøde og en afsluttende rapport med realiserede priser og mængder

Økologisk DBII Tjek i 3 elementer

Et økologisk DBII Tjek består af tre forskellige elementer, hvor du i efteråret efter høst (oktober/november) får besøg af en planteavlsrådgiver. Her gennemgås DBII Tjek med fokus på potentialer og muligheder. En måneds tid efter (december) mødes du og konsulenterne til et fællesmøde hos VKST, hvor fokus vi vil fremvise det smalede resultat af det økologiske DBII Tjek. Sommeren efter (juni) modtager du et tilrettet DBII Tjek med realiserede priser og mængder.

Pris på DBII Tjek Økologi

Prisen på et økologisk DBII Tjek er 5.000 kr. + 10 kr. pr. dyrket ha. Dog maks. 10.000 kr. i alt.

Prisen er forudsat, at dit markstyringsprogram er ajourført, hvad angår registreringer i marken (inkl. priser på udsæd, gødning og kemi).

Vil du vide mere om DBII Tjek Økologi, er du mere end velkommen til at kontakte planteavlskonsulent Peter Balslev, der er DBII Tjek-ekspert, og som skal samarbejde med økologikonsulenterne i Økologisk VKST om det økologiske DBII Tjek.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV