Målret udviklingen af din fødevareproduktion
2 timer med rådgivning og idekatalog
Virksomhedsrådgiver Bente Poulsen og fødevarespecialist Jesper Zeihlund besøger dig i to timer, hvor I sammen sætter fokus på nye ideer:
Inden mødet beskriver du dine ideer, mål og strategi for de næste tre år, så vi har et fælles udgangspunkt, når mødet går i gang.
Efterfølgende modtager du et struktureret idekatalog sammen med referencer og ideer til netværk og samarbejdspartnere. Sammen med idekataloget får du også rådgivernes anbefalinger til, hvordan du kan arbejde videre med dine nye fødevarer.
Noget for dig?
Forløbet henvender sig både til landmænd, der gerne vil i gang med at producere fødevarer, og som har lyst til at starte noget nyt op. Og til fødevareproducenter, der allerede har en produktion, men som savner inspiration til at komme videre og øge salget/produktionen.
Unikt samarbejde
VKST og Jesper Zeihlund fra NCFL (Nordisk Center for Lokale Fødevarer) har indgået et samarbejde, der giver dig en unik mulighed for at få adgang til rådgivning og inspiration, der kombinerer stor erfaring med fødevareproduktion og viden om økonomi og virksomhedsdrift.
Jesper Zeihlund er selvstændig konsulent og kok med mange års erfaring fra den gastronomiske verden og fødevarebranchen. Jesper har et stort netværk inden for fødevareproduktion og bidrager med en enorm iderigdom og sin praktiske erfaring. Bente Poulsen er virksomhedskonsulent med speciale i forrentningsudvikling. Hendes økonomiske baggrund betyder, at hun ved, hvad der skal til for at gøre virksomheden rentabel og hjælper dig med at finansiere dine ideer.
Inspirationspakke
til fødevareproduktion
- 2 timers besøg med rådgivning af Bente Poulsen og Jesper Zeihlund
- Et struktureret idékatalog
- Efterfølgende får du ådgivernes anbefalinger til videre step
5.000 kr.
Læs også om
Få et overblik over virksomhedens stærke og svage sider og find ud af, hvad det reelle overskud er til dig selv, hvilke driftsgrene der bør optimeres, og om du har råd til at fortsætte på samme måde i fremtiden, samt hvor det er muligt at øge indtjeningen.