skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Hurtig og sikker bilagshåndtering med NemBilag

Slip for den dårlige samvittighed og besværet med at printe  og sende bilag med posten. Med et enkelt klik kan du nu få dit bilag direkte ind i Summax og slippe for bunkerne på skrivebordet.

NemBilag – kun et enkelt klik

VKST lancerer nu som de første på Sjælland NemBilag, der giver dig muligheden for at få dine bilag sendt direkte til Summax med et enkelt klik. Glem alt om fysiske bilag og slut med at printe og indsende dem til din assistent i VKST.

Med et enkelt klik, kan du med NemBilag blot sende dine bilag videre og direkte ind i dit e-arkiv i Summax.

Det eneste, du skal gøre, er at videresende bilaget til den nye e-mail, som du får fra VKST, når du tilmelder dig det digitale regnskab. Dermed ryger bilaget direkte ind i dit e-arkiv og matcher selv med bankposteringen – uden at du eller vi skal gøre noget. Det er kun et enkelt klik, der skal til.

Med denne opdatering til Summax har du ligeledes altid adgang til dine bilag uanset, hvornår du skal bruge dem – og med den effektive søgefunktion kan du altid søge bilaget frem, også selvom du ikke kan huske navnet på bilaget.

Fordele med NemBilag:

  • Slip for at printe bilag og sende med post
  • Kun et enkelt klik, også ligger dit bilag i Summax e-arkiv
  • Du har altid adgang til dine bilag og kan let søge dem frem med en fritekstsøgning
  • Ingen grund til backup – her er de 100% sikre og forsvinder ikke

Du kan downloade vores vejledning til, hvordan du bruger NemBilag her. Er du interesseret i at bruge NemBilag, skal du blot kontakte din assistent i VKST på telefon 7027 9000.

Læs også om vores nye app – VKST Scan – hvor du kan scanne dine fysiske bilag direkte fra mobilen til Summax.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV