skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Din specialist i økologisk rådgivning

Konsulenterne i Økologisk VKST tilbyder professionel, økologisk rådgivning til økologer i hele landet. Vi arbejder 100 % med og for en bæredygtig økologisk produktion.

Hvad enten du ønsker hjælp eller sparring til det gode kontrolbesøg, udfordringer i mark og stald, nye produktionsmetoder eller fremme af jordfrugtbarhed og klimatiltag, så tager vi i altid udgangspunkt i lige præcis dine ønsker og behov inden for økologisk produktion.

Se alle kommende arrangementer i VKST Kalender her.

Økologirådgivning hele vejen rundt

Det er vigtigt at din produktion er bæredygtig hele vejen rundt. Når du får økologisk rådgivning hos os, samarbejder vi med de øvrige specialister i VKST med at dokumentere, at der er økologisk sammenhæng samt den rette økonomi på din bedrift.

I fællesskab kan vi hjælpe dig med en strategi til at forbedre din bæredygtighed og udvikle og optimere din bedrift med fokus på at forbedre dit produktionsresultat.

Kerneydelser hos Økologisk VKST

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for den økologiske rådgivning ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om økologisk rådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores økologiske konsulenter

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  Arrangementer med økoloigirådgivning

  Vi afholder i løbet af året mange arrangementer og møder for økologer. Du er altid velkommen og kan se arrangementerne i kalenderen, hvor du også kan gå ind og tilmelde dig.

  Ønsker du at blive opdateret løbende på, hvad der sker af aktiviteter, så bestil vores nyhedsbrev ØkoViden her.

  Team af dygtige økologiske konsulenter

  I Økologisk VKST har vi et fantastisk team og samarbejder konsulenterne imellem om økologisk rådgivning. Tilsammen råder vi over rigtig mange års erfaringer, som vi elsker at sætte i spil, hvad enten det drejer sig om de store eller mindre udfordringer, du støder på.

  Sammen med de økologiske landbrugere arbejder vi med at udvikle økologien og de økologiske produktionsmetoder. Hver især har vi specialiseret os inden for bestemte områder af økologien, så du altid er sikret den bedste økologiske rådgivning for dig og din bedrift. Du kan se vores specialer og kontaktinformation her.

  Bliv opdateret med nyt om økologi

  Hver uge deler vi ud af aktuel vinden om økologi i vores nyhedsbrev ØkoViden. Du får vores aktuelle faglige anbefalinger og nyheder om økologi direkte i din mailboks, hvis du har et grundabonnement, og ellers kan du bestille et abonnement på ØkoViden her.

  Find Din økologikonsulent

  Find din økologikonsulent

  Se listen over medarbejdere i Økologisk VKST, og find din konsulent ved at klikke her.

  Kontakt Økologisk VKST

  Kontakt Økologisk VKST

  Du er velkommen til at kontakte Økologisk VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV