skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Danmarks mest erfarne økologiske team | Kontakt os her
Overvejer du økologi? | Få et gratis omlægningstjek
Følg os på Facebook | Aktuelt og fagligt nyt direkte på din væg
Økologisk Rådgivning

Din specialist i økologisk rådgivning

Hos Økologisk VKST tilbyder vi professionel økologisk rådgivning til alle økologer i hele landet. Vi er specialister inden for økologi, og vores konsulenter arbejder kun for og med økologi og økologisk landbrug.

Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i stalden og på marken, og vi tager altid udgangspunkt i lige præcis dine behov, hvad enten det drejer sig om økologisk planteavl, mælkeproduktion, frugt og bær eller andet inden for økologisk produktion.

Tværfaglig økologirådgivning

Når du får økologisk rådgivning hos os, sørger vi altid for, at du får en helhedsorienteret og tværfaglig økologirådgivning.

Gennem internt samarbejde i afdelingen og med konsulenterne i resten af VKST-huset sikrer vi, at du får den bedste rådgivning, der er med til at udvikle og optimere din bedrift, og vi sørger for, at alle beslutninger, du tager i samarbejde med din konsulent, har fokus på at forbedre dit produktionsresultat.

Kerneydelser hos Økologisk VKST

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for den økologiske rådgivning ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om økologisk rådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores økologiske konsulenter

Dit navn
Dit telefonnummer

Arrangementer med økoloigirådgivning

Vi holder løbende forskellige arrangementer og møder i Økologisk VKST, hvor både heltids- og deltidslandmænd er velkomne. De økologiske arrangementer vil blive fremhævet her på siden, og du kan tilmelde dig under det enkelte arrangement i kalenderen.

Team af dygtige økologiske konsulenter

Hos Økologisk VKST har vi et fantastisk team af 10 meget kompetente og fagligt dygtige økologiske konsulenter, der hver især har specialiseret sig inden for en bestemt gren af økologien. Tilsammen råder vi over  mange års erfaringer med økologisk drift, og vi elsker at dele ud af vores viden.

Det ligger i økologiens DNA hele tiden at have fokus på udvikling og forbedringer. Det gælder også vores konsulenters DNA. Derfor er du sikret den bedste økologiske rådgivning for dig og din bedrift. Du kan se vores team samt vores specialer og kontaktinformationer her.

Bliv opdateret med nyt om økologi

Økologisk VKST tilbyder fire forskellige nyhedsbreve til de økologiske jordbrugere. Nyhedsbrevene udgives 10-20 gange om året, og er derfor altid spækket med aktuel viden og økologisk rådgivning. Læs mere om vores nyhedsbreve her.

Find Din økologikonsulent

Find din økologikonsulent

Se listen over medarbejdere i Økologisk VKST, og find din konsulent ved at klikke her.

Kontakt Økologisk VKST

Kontakt Økologisk VKST

Du er velkommen til at kontakte Økologisk VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV