skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Dine Maskiner Og Marker Er Ved At Være Klar Til Foråret – Er De Forsikret?

Dine maskiner og marker er ved at være klar til foråret – er de forsikret?

Denne artikel er skrevet af DLBR Forsikringsmægler

Det er en god tid – dagene længes, de første viber slår deres volter hen over marken. Det er forår. Du har med garanti tjek på maskiner, markplaner og alt, hvad der skal til for at få skudt vækstsæsonen i gang, men har du også tjek på dine forsikringer? Det er ikke altid, at forsikringerne står først for tur, når året planlægges.

Derfor får du denne lille huskeliste:

Huskeliste til dine forsikringer

  • Har du købt nye maskiner omkring årsskiftet? Hvis ja, har du så fortalt det til dit forsikringsselskab eller forsikringsmægler, så du er sikker på, at de er forsikret?
  • Du har en markplan. Har du fortalt dit forsikringsselskab eller din forsikringsmægler, hvad du skal have på markerne i år? Haglskadeforsikringen dækker fra 1. april de afgrøder, der står på din forsikringspolice – er den tilpasset din markplan?
  • Byggeplaner i år? Hvis ja, har du så fortalt dit forsikringsselskab eller din forsikringsmægler om det? Det er vigtigt, at du i god tid sørger for at få tegnet en entrepriseforsikring, så forsikringsselskabet kan sammensætte den rigtige dækning. Skal du bygge om, skal der være tid til, at selskabets konsulent kan besigtige bygning inden.
  • Den årlige gennemgang af forsikringerne. Der sker meget på bedriften i løbet af et år og du kan ikke altid vide, hvad der er vigtigt at fortælle dit forsikringsselskab. Derfor er det vigtigt at holde mindst ét årligt møde med gennemgang af dine forsikringer, så de løbende tilpasses din familie og virksomhed. Er det nu, du har tid?
  • Udløber din nuværende forsikringsaftale i år? Så er det nu, du skal beslutte, om den blot skal fortsætte for en ny 5-årig aftaleperiode eller om der skal indhentes nye tilbud. Bruger du ikke allerede forsikringsmægler, så er det måske tiden, hvor du skal kontakte os. Vi klarer forsikringerne for dig – og så kan du køre i marken!

DLBR Forsikringsmægler er landbrugets egne rådgivere ejet af landbrugets rådgivningsvirksomheder. Se mere på www.dlbrforsikring.dk.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV