Har du brug for hjælp til indberetningen af Klimatjek?

7. februar 2024

Med afslutningen af regnskabsåret og foråret i anmarch, står mælkeproducenterne over for opgaven med at indberette til Klimatjek. Processen kan dog virke overvældende, især med den detaljegrad, der kræves, så derfor tilbyder VKST og KvægrådgivningDanmark en hjælpende hånd til dig, der ønsker assistance med den vigtige opgave.

-Indberetningen til Klimatjek kræver en dybdegående gennemgang af mange aspekter af gården, antallet og typen af dyr, foderforbrug og produktion i stalden og marken, energiforbrug, og endda mængden af vedvarende energi produceret på gården, forklarer kvægrådgiver i VKST Lone Hesseldal Andersen.

Der kan overføres mange data fra DMS (Dairy Management System), men derudover skal der også bruges årsrapporten, revisionslisten og gødningsregnskabet.

Vi hjælper både med forarbejdet og selve indberetningen

-Vi tilbyder en omfattende service, der inkluderer forarbejde og udfyldelse af spørgeskemaerne til Klimatjek. Det sikrer, at du får den nødvendige support til at navigere i indberetningsprocessen, uanset om du vælger at arbejde sammen med din rådgiver eller giver rådgiveren adgang til at arbejde uafhængigt via Arla Farmers, forklarer kvægrådgiveren.

Ved at alliere sig med en rådgiver, kan du som landmand spare værdifuld tid og sikre, at dine data ikke blot er nøjagtige, men også at du modtager professionel vejledning til at forbedre din klimaindsats.

-Derudover vil dataene blive verificeret af en ekstern rådgiver, og den ekspertise sikrer, at du ikke blot opfylder kravene til indberetning, men at du også får vejledning i, hvordan du kan forbedre din praksis for at opnå en mere bæredygtig produktion, siger Lone Hesseldal Andersen.

Få assistance hos os eller hjemme hos dig

Assistancen tilbydes både ved, at du kommer til os i Sorø, eller at ved at vi kommer hjem til dig (kørsel påregnes). Assistancen afregnes efter almindelig timetakst. Uanset hvad, skal vi dog have en snak sammen for opklarende spørgsmål.

Tag gerne fat i Lone Hesseldal Andersen på telefon 2163 9296, eller kvægrådgiver Jesper Hagelund på telefon 4036 6229, hvis du ønsker assistance til dit Klimatjek.

Mest læste nyheder

Se de fem mest læste nyheder og få konkrete råd, tips og tricks

Skat

16. maj 2018

Biler på hvide plader – skat og moms

Politik

15. april 2024

VKST: Ulovligt vandløbsregulativ i Ringsted kommune skal ændres

Planteavl

23. august 2022

4% ikke-produktive arealer i 2023 er nu en realitet! Her er reglerne

Politik

11. marts 2024

Tiden er løbet fra den kommunale vandløbsforvaltning

Politik

7. august 2023

Bombe under vandløbsvedlige-holdelsen: kommunerne kan stoppe vedligeholdelsen af miljøhensyn

Tilmeld dig her

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld din medarbejder her

Deltageroplysninger*

Navn(Påkrævet)

Arbejdsgiveroplysninger

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn:
Adresse
Afsætte eller modtage?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn
Adresse
Søge eller udleje?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.