skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Husk At Opdatere Fuldmagt Og Brugerindstillinger I Tast Selv

Husk at opdatere fuldmagt og brugerindstillinger i Tast Selv

CVR-nr. Gruppen hjælper kunderne med nye fuldmagter

I uge 23 har alle vores kunder fået en mail med information om nye fuldmagter i forbindelse med vores fusion af foreningerne DLS og Gefion. Foreningerne har drevet rådgivningsselskabet VKST sammen siden 2017. Den nye forening kommer også til at hedde VKST og vil omfatte både rådgivning, erhvervspolitisk arbejde og interessevaretagelse for medlemmerne. Vores CVR-nummer har derfor ændret sig pga. fusionen og i den forbindelse har VKST ansat 7 medarbejdere, som er klar til at hjælpe med alle henvendelser omkring nye fuldmagter/ accepter.

De kan kontaktes på Mail: fuldmagt@vkst.dk eller telefon: 5786 5340.

Brugerindstillinger i Tast Selv

Tast Selv er en elektronisk platform der kan sammenlignes med e-Boks. For at få beskeder om ny post, er det derfor vigtigt at dine personlige data som mailadresse og telefonnummer er opdateret. Er Tast Selv opdateret kan du nemlig svare hurtigt og rettidigt på høringsbreve og evt. se afklaringer af dispensationsansøgninger.

Det er derfor en opfordring værd at få tjekket op på dine brugerindstillinger i Tast Selv.

Som konsulenter får vi som regel en notifikation, hvis der er post og i mange tilfælde kontakter vi jer, når vi ved der er et brev. Men den enkelte konsulent har ikke ansvaret for det, og det sker også at notifikationen til os udebliver. Derfor er det vigtigt at meddelelsen om post kommer til dig, som ansøger og du blot reagerer på den ved at kontakte din Økologikonsulent.

Derfor – husk at opdatere dine oplysninger i tast selv https://selvbetjening.lbst.dk/#/homepage Du bruger dit Nem ID eller MitID til at logge ind. Derefter kan du følge brugervejledningen, som illustreret herunder.

  • Når du er logget ind, klik på ”Brugerindstillinger” i højre hjørne.
  • Derefter gøres følgende 1. klik på indstillinger, 2. rediger dine kontaktoplysninger, 3. husk at klikke af hvordan du vil modtage notifikationer fra din indbakke, enten via SMS eller E-mail, 4. gem ændringerne.

 

Ønskes yderligere oplysninger så kontakt juniorkonsulent Jens-Peter R. Paulsen

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV