Lars bruger forsikringsmægler: Jeg slipper for bøvlet og sparer penge

9. marts 2018

En alvorlig skade eller sygdom kan være en kæmpe trussel mod såvel virksomheden som familien. Derfor kan det være afgørende for hele din families og virksomheds fremtid at have de rigtige forsikringer og være dækket ordentligt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Men det er ikke lige altid, at man har overskuddet til at sætte sig ind i de forskellige forsikringstyper og -tilbud, eller har overblikket over, hvordan man er bedst dækket.

Derfor har Lars Jeppesen valgt en forsikringsmægler.

”For mig har det betydet, at jeg slipper for alt bøvlet. Det er nemt, og jeg ved, at jeg er 100 procent dækket til den rigtige pris,” siger Lars Jeppesen, der til dagligt driver Æblehøjgård  ved Svinninge.

Dit liv er for vigtigt til at overlade det til forsikringsselskabet

Det kan for den almene landbruger være svært at finde rundt i forsikringsjunglen og de mange forskellige fagudtryk i form af eksempelvis ”sum-nyværdi”, ”udvidet restværdidækning” og ”komponentskade”, som er ord og dækningstyper, man normalt støder på i en landbrugsforsikring.

Vi kan hente forskellige tilbud ind fra forskellige selskaber og sørge for, at du får det bedste tilbud

Derfor kan det også være svært at vide, om det er noget, man har brug for at blive dækket af. Men med en forsikringsmægler, der fungerer som landmandens uvildige rådgiver, er du sikker på, at lige præcis dine behov bliver dækket.

Det fortæller forsikringsmægler fra DLBR Peter Quitzau.

”Som forsikringsmægler står vi for al korrespondence med dit forsikringsselskab, og vi kan hente forskellige tilbud ind fra forskellige selskaber og sørge for, at du får det bedste tilbud og den bedste forsikring, der dækker lige præcis din bedriftstype og din familie,” forklarer Peter Quitzau.

Som landmand slipper du derfor for alt bøvlet med forsikringsselskabet, både når der skal hentes tilbud, eller hvis du skal anmelde eller følge op på en eventuel skade. Det klarer mægleren, og du skal ikke selv have kontakt med forsikringsselskabet.

”Jeg er simpelthen ikke dygtig nok”

For Lars Jeppesen har en forsikringsmægler ikke kun betydet, at han kan sove trygt om natten velvidende, at han er dækket korrekt ind. Det har også betydet, at han har sparet penge på sine forsikringer.

Han taler samme sprog som forsikringsselskaberne og kan dermed bedre forhandle med dem

”De penge, jeg bruger på forsikringsmægleren, har jeg hurtigt tjent ind igen ved at mægleren rent faktisk kan forhandle den bedste pris til mig. Han har en vis autoritet og taler samme sprog som forsikringsselskaberne og kan dermed bedre forhandle med dem. Det er jeg simpelthen ikke dygtig nok til,” forklarer Lars Jeppesen.

Ved at forsikringsmægleren overtager en del af den administration og service, som forsikringsselskabet ellers skulle yde, får du som landmand derfor også en særlig rabat på dine forsikringer. En rabat, der i vidt omfang udligner udgifterne til forsikringsmægleren.

”Så det kan kun betale sig for mig. Det er rart at vide, at jeg heller ikke betaler for meget for mine forsikringer, hvilket man jo nemt kan komme til, hvis man ikke ved nok om det, og ikke ved, hvilke forsikringstyper, man skal dækkes af,” fortæller Lars Jeppesen og fortsætter:

”Der er ingen grund til at have dobbeltforsikringer. Det bliver det jo ikke billigere af.”

Du opnår de rigtige erstatninger

Hos VKST kan vi også se, at samarbejdet med en forsikringsmægler kommer dig som kunde til gode, når det drejer sig om erstatningssager. Klaus Jensen, der er afdelingsleder og bygningskonsulent i VKST Byggerådgivning, har gennem mange år arbejdet med bygningsskader i forbindelse med brand, storm og lignende skader. Her har det været tydeligt for ham, når en kunde har været repræsenteret med en forsikringsmægler.

”Det er vores erfaring, at kunderne er rigtig godt forsikrede i forhold til deres værdier på ejendommene og samtidig også opnår de rigtige erstatninger, når det er en forsikringsmægler, der har hjulpet med at tegne forsikringen, ligesom vi oplever et godt forløb i selve skadessagen,” fortæller Klaus Jensen.

Peter Quitzau fra DLBR Forsikringsmæglerne forklarer, at de udelukkende varetager kundens interesse, og at de ikke er bundet til ét forsikringsselskab, men kan placere forsikringerne i det eller de forsikringsselskaber, der kan tilbyde den mest gunstige løsning for dig som kunde.

Vil du også kunne sove trygt om natten med de korrekte forsikringer ligesom Lars Jeppesen, så kontakt VKST eller DLBR Forsikringsmæglerne og hør, hvordan du kan blive hjulpet til korrekte forsikringer.

Mest læste nyheder

Se de fem mest læste nyheder og få konkrete råd, tips og tricks

Skat

16. maj 2018

Biler på hvide plader – skat og moms

Politik

15. april 2024

VKST: Ulovligt vandløbsregulativ i Ringsted kommune skal ændres

Politik

11. marts 2024

Tiden er løbet fra den kommunale vandløbsforvaltning

Planteavl

23. august 2022

4% ikke-produktive arealer i 2023 er nu en realitet! Her er reglerne

Politik

7. august 2023

Bombe under vandløbsvedlige-holdelsen: kommunerne kan stoppe vedligeholdelsen af miljøhensyn

Tilmeld dig her

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn:
Adresse
Afsætte eller modtage?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld din medarbejder her

Deltageroplysninger*

Navn(Påkrævet)

Arbejdsgiveroplysninger

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn
Adresse
Søge eller udleje?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.