Nyansættelser styrker ledelsen og den faglige kompetence i VKST Revision

11. april 2024

Stigende efterspørgsel på rådgivning og etablering af selskaber i landbruget betyder, at VKST Revision styrker profilen med to stærke og erfarne profiler, der begge er revisorer.

VKST Revision har ved indgangen af 2024 ansat en statsautoriseret revisor som faglig chef, og som vil indgå i den daglige ledelse. Herudover har VKST Revision pr. 1. februar ansat en talentfuld yngre rådgiver. Med disse to ansættelser og sammen med de øvrige medarbejdere har VKST Revision nu et stærkt team til at imødekomme det stigende behov for rådgivning.

– Jeg er meget glad for, at VKST Revision kan tiltrække så kompetente profiler som Britt Steen og Katrine Boholdt og sammen med det øvrige team vil Britt og Katrine fokusere på at styrke rådgivnings- og serviceydelserne til vores kunder, siger Sten Dalsten, der er direktør for VKST Revision.


Statsautoriseret revisor bliver ny faglig chef

Statsautoriseret revisor Britt Steen er ansat som faglig chef. Hun kommer med en solid erfaring inden for revisionsbranchen. Britt træder ind i rollen for at sikre en fortsat høj faglig standard af rådgivning og regnskabsydelser hos VKST Revision. Fra hendes tidligere ansættelse, som statsautoriseret revisor, har hun erfaring med ledelse og er klar til at inspirere både medarbejdere og kunder.

Registreret revisor Sten Dalsten er fortsat direktør for VKST Revision og tilsammen udgør de to erfarne revisorer et stærkt lederteam.

Ny faglig rådgiver med stor indsigt i landbruget

Udover styrkelsen af ledelsen i VKST Revision er Revisor HD(R) Katrine Boholdt blevet en del af teamet i VKST Revision, hvor hun skal være revisor og rådgiver. Katrine er uddannet revisor HD(R) fra PwC og har stor erfaring som økonomikonsulent fra ansættelse i Odsherreds Landboforening.

Samarbejdet med faglige specialister i VKST styrkes

Med ansættelsen af Britt Steen som faglig chef og Katrine Boholdt som revisor og rådgiver styrker VKST Revision ikke kun ledelsen, men der er også yderligere fokus på at styrke det faglige samarbejde med de øvrige afdelinger i VKST.

– Det tætte samarbejde med den øvrige del af VKST bliver styrket, så vi sammen med rådgivere, der har specialkompetencer inden for fx ledelse, jura eller finansiering arbejder sammen om den bedste rådgivning til kunderne i forhold til den specifikke situation, som de og deres virksomhed står i, fortæller Sten Dalsten.


VKST Revision er et godkendt revisionsaktieselskab, som blev etableret i 2012 og leverer rådgivning og revisionsydelser til små- og mellemstore virksomheder i alle brancher, men med særligt fokus på landbrug.

Skal VKST Revision også hjælpe dig? Du kan kontakte dem på telefon 57 86 02 50 eller e-mail revision@vkst-revision.dk.

Mest læste nyheder

Se de fem mest læste nyheder og få konkrete råd, tips og tricks

Skat

16. maj 2018

Biler på hvide plader – skat og moms

Politik

15. april 2024

VKST: Ulovligt vandløbsregulativ i Ringsted kommune skal ændres

Politik

11. marts 2024

Tiden er løbet fra den kommunale vandløbsforvaltning

Planteavl

23. august 2022

4% ikke-produktive arealer i 2023 er nu en realitet! Her er reglerne

Politik

7. august 2023

Bombe under vandløbsvedlige-holdelsen: kommunerne kan stoppe vedligeholdelsen af miljøhensyn

Tilmeld dig her

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn:
Adresse
Afsætte eller modtage?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld din medarbejder her

Deltageroplysninger*

Navn(Påkrævet)

Arbejdsgiveroplysninger

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn
Adresse
Søge eller udleje?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.