skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Generationsskifte Landbrug

Uanset om du skal foretage et ejer- eller generationsskifte i landbruget eller sælge din ejendom og virksomhed til naboen, børnene eller en tredje part, så kræver det grundig forberedelse, så alle muligheder og forhindringer bliver afdækket.

Hos VKST er vi eksperter inden for generations- og ejerskifte i landbruget, og vi ser på helheden af din bedrift og hjælper dig sikkert gennem hele forløbet.

Planlægning af generationsskifte landbrug

Et ejer- og generationsskifte er for resten af livet, og det er nogle vigtige beslutninger, der skal træffes, og dit liv bliver forandret. Det er en lang og svær forandringsproces, og derfor er det også vigtigt, at tankerne og processen begynder allerede mange år før selve overdragelsen.

Det er en svær proces, og hos VKST oplever vi ofte, at beslutningen om et generationsskifte og ejerskifte udskydes til et tidspunkt, hvor enten alder eller helbred gør processen mere tung og besværlig.

Jo hurtigere, du kan komme i gang med generationsskiftet, jo bedre, så du kan nå at tage stilling til alle spørgsmål om økonomi, skat, ejerform, kontrakter, juridiske forhold, pension og meget mere.

Læs også: Sådan planlægger du det gode generations- og ejerskifte

Generations- og ejerskifteskifte i landbruget: Sådan hjælper vi dig

Et generationsskifte og et ejerskifte i landbruget dækker over mange forskellige processer i virksomheden med komplekse problemstillinger, som kræver, at man tænker hele vejen rundt.

Der dukker mange spørgsmål, overvejelser og udfordringer op undervejs, som man skal forholde sig til, og ikke to generationsskifter er ens. Hos VKST finder du et bredt udvalg af eksperter med mange forskellige kompetencer og faglig baggrund og mange års erfaring i generationsskifte inden for landbruget.

Vi hjælper dig sikkert og trygt igennem skiftet uanset, hvor i forløbet du og din familie er.

Kontakt os på telefon 7027 9000 for yderligere information om ejerskifte og generationsskifte, eller hvis du allerede nu går med tanker om at give virksomheden videre i familien i fremtiden.

Læs også: 3 kendetegn for det succesfulde generationsskifte
Læs også: Generationsskifte kræver også denne overvejelse. Har du tænkt på den?
Læs også: Her sætter workshop og gruppearbejde gang i generationsskiftet

Hør far og søn, Henning og Andreas, fortælle om deres tanker om generationsskiftet på bedriften, og hvordan VKST har hjulpet den gennem processen.

Ejerskifte og generationsskifte i landbruget
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV