skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Pattegriseliv 2.0: To Priser Til Sjællandske Bedrifter

Pattegriseliv 2.0: To priser til Sjællandske bedrifter

Afslutningsmødet for Pattegriseliv 2.0 blev holdt den 8. september 2020. Mødet blev holdt lokalt og virtuelt med 110 deltager fra landet over lige fra Bornholm til Nykøbing til Brønderslev.

Projektet, der har kørt i første halvår af 2020 siden december 2019, blev søsat med det mål at få flere grise levende ud af stalden med blandt andet nye rutiner, foderændringer og nye prioriteringer – og resultaterne har været positive.

To besætninger fra VKST vinder priser

Til mødet blev der uddelt tre forskellige priser til de besætninger i projektet, der har udmærket sig inden for en given kategori.

To ud af de tre priser gik til to sjællandske svineproducenter som VKST havde med i projektet. Det er vi naturligvis meget stolte af!

De tre priser gik til følgende bedrifter.

  1. Højdespringeren: Klaus Flemming Petersen og hans hold på Heinemosegården, for at rykke fra 33 i 2019 til over 39 grise i 2. Kvartal.
  2. Den ekstraordinære indsats: Protekta Farms for at klø på under projektet på trods af nysmitte med PRRS, og at de rent faktisk har en lavere totaldødelighed nu, kontra før de fik PRRS.
  3. ”Det troede man ikke kunne lade sig gøre”: Teamet hos Niels Kr. Oien med Yvehenii Bezuhlyi i spidsen

Her er vinderne fra Sjælland:

Højdespringeren:

Klaus Flemming Petersen og hans hold på Heinemosegården

Den ekstraordinære indsats:

Protekta Farms, for at klø på under projektet på trods af nysmitte med PRRS

Hør mere om vores svinerådgivning

VKST Svinerådgivning er din specialist i svinestalden. Vores erfarne og dygtige rådgivere hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i stalden, så du kan optimere din svineproduktion bedst muligt.

Vil du høre mere om vores “prisvindende” rådgivning, så kontakt os her!

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV