skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Svinerådgivning der skaber resultater

Din specialist i svinerådgivning

VKST Svinerådgivning er din specialist i svinestalden. Vores erfarne og dygtige rådgivere hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i stalden, så du kan optimere din svineproduktion bedst muligt.

Vi tilbyder svinerådgivning inden for alle facetter af svineproduktionen, hvad enten du ønsker at få en lavere fremstillingspris, et højere dækningsbidrag eller du har brug for hjælp til at lægge den rette foderstrategi eller foretage et kapacitetstjek.

Målrettet rådgivning med konkrete resultater

Vores rådgivere har stor fokus på at finde potentialerne i stalden sammen med dig og sætte ind, hvor det giver mest mening for lige præcis din produktion.

Resultater er derfor noget, vi skaber sammen med dig, og vi sørger for, at alle beslutninger du tager sammen med din rådgiver har fokus på at skabe en bedre bundlinje. På den måde er du sikret de bedste rammer for dit daglige arbejde i stalden og de bedste resultater i produktionen.

Kerneydelser inden for svinerådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for svinerådgivning ved at klikke på på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores svinerådgivning

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  Skræddersyet svinerådgivning til dig

  Vores svinerådgivere har spidskompetencer inden for alle områder af moderne, dansk svineproduktion. Men hos VKST har vi altid tværfagligheden i højsædet og kan derfor rådgive dig hele vejen rundt som svineproducent.

  Det betyder, at vi forener den rationelle svineproduktion med økonomi, etik, ledelse, byg og miljø, så du er sikret en komplet og nuanceret svinerådgivning, der er skræddersyet til lige præcis dig og din svineproduktion.

  Vær på forkant i stalden

  Hos VKST sørger vi også altid for, at vores rådgivere opretholder et højt vidensniveau og løbende udvikler og opbygger deres specialviden inden for de forskellige felter. På den måde er du sikret altid at være på forkant med udviklingen i stalden.

  Erfa-grupper og arrangementer

  I VKST Svinerådgivning tilbyder vi erfa-grupper til alle områder af svineproduktonen og til alle typer medarbejdere i svinestalden. Erfa-gruppen er et sted for sparring og faglige indspil fra rådgivere og kolleger i branchen og et forum, hvor du kan lufte egne ideer og problemstillinger.

  Du kan læse mere om vores erfa-grupper her, eller kontakte din svinerådgiver i VKST for yderligere information.

  Nyheder med Grisetidende

  Vores svinerådgivere er konstant i stalden, og er derfor også konstant opdateret på, hvad der sker i svineproduktionen landet over. Vil du også være opdateret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev – Grisetidende. Det udkommer en gang om måneden og er fyldt med nyttig info, gode råd og opdateringer på aktuelt nyt fra svinestalden. Skriv til lmh@vkst.dk for tilmelding eller yderligere info.

  Find Din Svinerådgiver

  Find din svinerådgiver

  Se listen over medarbejdere i VKST Svinerådgivning, og find din konsulent ved at klikke her.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV