Charlotte administrerer bilag, når hun er på farten – NemBilag er nemt og brugervenligt

25. januar 2019

Charlotte Rubæk fører regnskab for hendes mand og søns virksomhed, der begge er landmænd og driver hver sit landbrug. For at bevare overblikket, har hun valgt at bruge NemBilag – som med ét klik sender hun elektroniske bilag direkte ind i Summax, som er et digitalt værktøj, hvor faktura modtages, håndteres, betales, sorteres og arkiveres. Hun sparer derfor tid, slipper for store papirbunker på skrivebordet, og det effektiviserer hendes daglige arbejde med at føre regnskab.

”NemBilag er blevet en stor del af mit administrative arbejde. Det er to i en løsning, hvor jeg kan føre bilag for to virksomheder med et klik, hvilket gør arbejdet med bilag nemmere. Alle bilag registreres direkte i Summax, og jeg behøver kun at åbne Summax en gang inden, jeg betaler.” Charlotte Rubæk har brugt NemBilag siden november sidste år.

De bilag som Charlotte sender afsted, ender direkte i hendes e-arkiv og matcher selv med bankposteringen. Hun kan derfor nemt finde sine bilag i Summax, som hun altid har adgang til, når hun skal bruge dem. Med en effektiv søgefunktion, kan hun altid finde sine bilag. I Charlottes tilfælde tjekker hun blandt andet, hvilke varer hun tidligere har købt, og hvad hun har givet i pris.

Nemt, brugervenligt og bedre overblik

Fordelen ved at bruge NemBilag er, at Charlotte kan føre regnskab for både sin mand og søn på en gang, uden at det blander de to regnskab sammen. Derfor er det blevet mere brugervenligt at registrere regnskab på den online platform. Og integrationen med NemBilag gør det muligt at have opdateret data og 100% økonomistyring, som blandt andet giver et bedre overblik over økonomien dag for dag.

”NemBilag er både en funktionel og brugervenlig måde at styre økonomien på, der bidrager til at danne sig et overblik over økonomien. Og VKST er gode til at udvikle sig og lytter til, hvad kunderne kommer med af både ris og ros”, siger Charlotte Rubæk.

Charlotte kan føre bilag på farten

Hos Charlotte er det ikke kun nemt at videresende elektroniske bilag til Summax, hun bruger også den nye app, VKST Scan, hvor hun kan tage billeder med sin mobil af papir-bilag og blot med et enkelt tryk sende det direkte til Summax.

”Der sker hele tiden en udvikling. Nu er det muligt at føre regnskab på farten, når man står med fysiske bilag, så kan man bare bruge sin mobil og tage et billede med det samme”, Charlotte Rubæk.

Hun er sikker på, at VKST Scan vil være en stor fordel for andre, for på den måde slipper man for at have papir til at ligge og flyde på skrivebordet.

 Fordele ved at bruge NemBilag

  • Kun et enkelt klik, også ligger bilaget i Summax e-arkiv.
  • Du har altid adgang til sine bilag og kan søge dem frem med en fritekstsøgning
  • Direkte integration mellem NemBilag og Summax
  • Du kan sende bilag når du er på farten med app’en ”VKST Scan”

 Vil du også arbejde nemt?

Lige så nemt det er at føre bilag, ligeså nemt er det at tilmelde sig som bruger af NemBilag. Du kan læse mere om NemBilag, og hvad det kan gøre for dig: Mindre administration – nemmere at drive regnskab. Vil du i gang, kan du kontakte din revisorassistent. Se hvad vi kan gøre for dig her. 

Mest læste nyheder

Se de fem mest læste nyheder og få konkrete råd, tips og tricks

Skat

16. maj 2018

Biler på hvide plader – skat og moms

Politik

15. april 2024

VKST: Ulovligt vandløbsregulativ i Ringsted kommune skal ændres

Politik

11. marts 2024

Tiden er løbet fra den kommunale vandløbsforvaltning

Planteavl

23. august 2022

4% ikke-produktive arealer i 2023 er nu en realitet! Her er reglerne

Politik

7. august 2023

Bombe under vandløbsvedlige-holdelsen: kommunerne kan stoppe vedligeholdelsen af miljøhensyn

Tilmeld dig her

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn:
Adresse
Afsætte eller modtage?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld din medarbejder her

Deltageroplysninger*

Navn(Påkrævet)

Arbejdsgiveroplysninger

Navn(Påkrævet)
Adresse(Påkrævet)

Udfyld formularen og kom med på listen:

Navn
Adresse
Søge eller udleje?
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.